Πολιτιστικά

«Αrt of dance» – Χορευτική βραδιά με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την Δομή Παροχής Συσσιτίου

Σε μια υπέροχη χορευτική βραδιά που διοργάνωσε η σχολή χορού «Αrt of dance» της κ. Ιωάννας Σεϊτη με θέμα «Η Παναγία των Παρισίων», στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου, οι σπουδαστές της και το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την παράσταση, προσέφερε αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Με αυτό τον τρόπο η κ. Σείτη Ιωάννα και οι μαθητές της αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους, στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω και εύχονται κάθε επιτυχία στη διοίκηση της σχολής και στους μαθητές της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου