Η Ημέρα Περιβάλλοντος, η Γαλάζια Σημαία που βραβεύει κάθε χρόνο την παραλία του ξενοδοχείου και η δράση Clean up the Med, αναπτύχθηκαν στο Irene Palace Beach Resort με τη συμμετοχή της Ε’ τάξης Δημοτικού του Κολλεγίου Ρόδου με συνοδούς δασκάλους, τον διευθυντή κ. Σπύρο Σπύρου και τον κ. Σωτήρη Κουμπιάδη. Τους υποδέχθηκε η ομάδα του Irene Palace για να ξεκινήσουν την από κοινού δραστηριότητα με ένα πλούσιο πρόγραμμα συμβολικό όσο και ουσιαστικό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Οι μαθητές του σχολείου με τα παιδιά που συμμετέχουν στο mini club, από διάφορες εθνικότητες, εφοδιάστηκαν με καπέλα, γάντια και σακούλες και έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την εξόρμηση καθαριότητας στις όχθες του ποταμού Λουτάνη, κοντά στο ξενοδοχείο.

Τον καθαρισμό του βυθού της θάλασας μπροστά από το Irene Palace, ανέλαβε η καταδυτική σχολή LEPIA με την ομάδα της. Βούτηξαν αρκετά βαθιά εξετάζοντας προσεκτικά τον βυθό για τυχόν σκουπίδια, πλαστικά κλπ αλλά προς μεγάλη χαρά όλων, επέστρεψαν άκαρποι διαπιστώνοντας ότι είναι απολύτως καθαρός. Ο κ. Σάκης Κόνιαρης, υπεύθυνος καταδύσεων, επιβεβαίωσε στα παιδιά το καθαρό αποτέλεσμα που προκύπτει από το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον, όλων μας και των επισκεπτών του νησιού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ