Αθλητικά

Η Blue Star Ferries στηρίζει το Πανελλήνιο Laser της Ρόδου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρεία Blue Star Ferries ενημέρωσε ότι παρέχει έκπτωση 50% στην μετακίνηση αθλητών, προπονητών, συνοδών, των οχημάτων τους (Ι.Χ. και μοτοσικλέτες) και των τρέιλερ μεταφοράς σκαφών, βάσει ονομαστικής λίστας, από Πειραιά, Σύρο και Κω προς Ρόδο με επιστροφή, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών για Σκάφη τύπου Laser Radial, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου.

Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας και ισχύει για μετακινήσεις από 18-27/06/2018. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή είναι η έγκαιρη αποστολή ονομαστικής, αλφαβητικής λίστας με τους δικαιούχους της έκπτωσης στα αναγραφόμενα λιμενικά μας γραφεία. Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: «Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα, τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή σας, με τα ακόλουθα λιμενικά μας γραφεία:

  • Στην Ρόδο, RODOS FERRIES SERVICES, τηλ. 22410 22461
  • Στον Πειραιά, GIOVANTI, τηλ. 210 4119171
  • Στην Σύρο, GAVIOTIS TRAVEL, τηλ. 22810 86610
  • Στην Κω, EXAS TRAVEL, τηλ. 22420 21291

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης. Παρακαλούμε πολύ οι μετακινήσεις και οι επιστροφές των οχημάτων και των τρέιλερ με τα σκάφη να μην γίνουν την ίδια ημέρα, αλλά να χωριστούν τουλάχιστον σε τρία γκρουπ/ημέρες. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την προβολή της Εταιρείας μας και όπως μας αποστείλετε οτιδήποτε σχετικό για το αρχείο μας. Επισυνάπτεται το λογότυπο της Blue Star Ferries. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση του Πρωταθλήματος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου