Ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας και την αποσυμφόρηση του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης αποτελεί η απομάκρυνση και ανακύκλωση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τονίζει ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. Μιχάλης Παλαιολόγου.
Εκατόν ογδόντα οκτώ αυτοκίνητα και δίκυκλα, εκ των συνολικά πεντακοσίων σαράντα έξι οχημάτων που έχουν χαρακτηριστεί ως εγκαταλελειμμένα, περισυνέλλεξε η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου τους τελευταίους δεκαέξι μήνες ενώ περισσότερα από εκατόν είκοσι απομακρύνθηκαν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.
Το τελευταίο διάστημα δίνεται προτεραιότητα στα οχήματα που βρίσκονται σε κακή κατάσταση, προκειμένου να εξαλειφθούν οι εστίες μόλυνσης και μέσω της Ανακύκλωσης των οχημάτων να προστατευτεί το περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα εγκαταλελειμμένων οχημάτων που έχουν απομακρυνθεί από κεντρικά σημεία του νησιού μας είναι το αυτοκίνητο μπροστά από το Δημαρχείο της Ρόδου και τα δίκυκλα από την οδό Γρίβα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ