Το σύνολο των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΤ www.visitgreece.gr, μετά από συμφωνία του Οργανισμού με το Greek Travel Pages (GTP).

Οι παρεχόμενες πληροφορίες αφορούν όλες τις κατηγορίες ακτοπλοϊκών συνδέσεων (βασικές, τοπικές, πορθμεία κτλ.). Οι χρήστες του visitgreece.gr, κατά την αναζήτηση πληροφοριών για οποιονδήποτε ελληνικό προορισμό με ακτοπλοϊκή σύνδεση, μπορούν επιπρόσθετα να βρουν αναλυτικά και επικαιροποιημένα στοιχεία για τις αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων για οποιαδήποτε ημερομηνία στα ελληνικά και αγγλικά. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν την ακτοπλοϊκή εταιρεία, το πλοίο, τον τύπο πλοίου, την ώρα άφιξης / αναχώρησης και το δρομολόγιο (route).

Τις επόμενες μέρες, θα προστεθεί στη βασική σελίδα του visitgreece.gr (home page) widget μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί ανεξάρτητα να αναζητά δρομολόγια πλοίων, επιλέγοντας αφετηρία, προορισμό και ημερομηνία.

Το Greek Travel Pages (GTP), μέσα από τις ηλεκτρονικές και έντυπες εκδόσεις του στηρίζει τον Ελληνικό τουρισμό και τους επαγγελματίες του χώρου από το 1975. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα το Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για ενσωμάτωση των δρομολογίων πλοίων στις σελίδες του visitgreece.gr συμβάλλοντας στην πληρέστερη και έγκυρη πληροφόρηση όσων ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ