Ανακοίνωση για τη σταδιακή και ασφαλή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας εξέδωσε ο ΓΑΟ ΤAE KWON DO Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος θα ξεκινήσει και πάλι τη «δράση» με προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Αναλυτικά:

«Αγαπητοί γονείς και αθλητές,
Σύμφωνα με το σχέδιο για τον αθλητισμό που ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού Κ. Λευτέρη Αυγενάκη, περνάμε στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και στην επανεκκίνηση της αθλητικής μας δραστηριότητας!
Από την Τρίτη 5 Μαΐου θα επιτρέπεται για τα μαχητικά αθλήματα, στα οποία ανήκει και το Τae Kwon Do, προπόνηση μόνο φυσικής κατάστασης σε ανοιχτούς χώρους, χωρίς να υπάρχει επαφή και τηρώντας τις αποστάσεις που απαιτούνται.

Η σχολή μας, λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα αυτά, θα ξεκινήσει μαθήματα σε εξωτερικούς χώρους και με περιορισμένο αριθμό μαθητών ανά τμήμα. Όλα τα προγράμματα εκγύμνασης θα διαμορφωθούν βάση του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης.

Όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα πίσω στην κανονικότητα και στην αθλητική τους ρουτίνα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Καραβασίλη (τηλ. 6951802460) για περισσότερες διευκρινίσεις για το νέο πρόγραμμα της σχολής, τα τμήματα που θα διαμορφωθούν, καθώς και τις ειδικές τιμές προσαρμοσμένες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των ημερών.

Είναι απαραίτητο να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες της καθημερινής μας ζωής και να βρίσκουμε τρόπους να αθλούμαστε για να νιώθουμε υγιείς και να αποκτήσουμε την ευεξία που είναι απαραίτητη για μια καλή ψυχολογία.

-Τηρούμε απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
-Δίνουμε έμφαση στην ατομική υγιεινή και την ατομική ευθύνη.
-Προστατεύουμε την κοινωνία και την αθλητική οικογένεια.
-Μένουμε ασφαλείς, αθλούμαστε υπεύθυνα.
Για να κατακτήσουμε νέες κορυφές!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ