Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω διεξαγωγής διεθνών ποδηλατικών αγώνων

Ανακοινώνεται ότι, το χρονικό διάστημα από 08 έως 10-04-2021 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής διεθνών ποδηλατικών αγώνων. Συγκεκριμένα: α) Την Πέμπτη (08-04-2021) κατά τις ώρες 13.00’-20.30’, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Περιφερειακής Οδού (περιοχή Ζέφυρος) από τη συμβολή της με την οδό Λάζαρου Τηλιακού έως τη συμβολή της με την επ. οδό Ρόδου-Καλλιθέας. β) Την Παρασκευή (09-04-2021) · δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και επί της επ. οδού Καλαμώνα – Ψίνθου από τη συμβολή της με την Επ. Οδό Ρόδου-Καμείρου και για μήκος 2 χλμ (κάτω Καλαμώνας) κατά τις ώρες 15.00΄-16.30΄. · θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12.00΄ έως 15.45΄, επί των οδών Ρόδου-Καμείρου – Κρητικά – Ιξιά – Ιαλυσό – Κρεμαστή – Παραδείσι – Θολός – Σορωνή – Φάνες – Καλαβάρδα – Αρχαία Κάμειρος – Μανδρικό – Κάμειρος Σκάλα – Κρητηνία – Έμπωνα- Προφήτης Ηλίας – Ελεούσα – Διμυλιά – Σάλακος – Καλαβάρδα – Φάνες – Άγιος Σουλάς- Θολός – Σιάννα – Κάτω Καλαμώνας.

· θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.30΄έως 15.30΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Σαλάκου – Διμυλιάς από τη συμβολή της με την επ. οδό Ελεούσας έως τη συμβολή της με την επ. οδό Απόλλωνων, με κατεύθυνση από Διμυλιά προς Σάλακο. β) Το Σάββατο (10-04-2021) · δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και στην επ. οδό Παστίδας Μεσαναγρού από τη συμβολή της με την επ. οδό Καλαμώνα – Ψίνθου έως την είσοδο του χωριού Μαριτσά κατά τις ώρες 15.30΄-16.10΄. · θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12:00΄ έως 16:30΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Ακτή Σαχτούρη – Αυστραλίας – Νέα Περιφερειακή Οδό – Επ. Οδό Ρόδου Καλλιθέας – Ερμού – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Αφάντου – Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μαλώνα – Πλατάνια- Ελεούσα – Αρχίπολη – Ψίνθος – Πεταλούδες – Κάτω Καλαμώνας – Δαματριά – Μαριτσά. · θα εφαρμοστεί μονοδρόμηση των επαρχιακών οδών i) Μαλώνας-Πλατάνια με κατεύθυνση από Μαλώνα προς Πλατάνια από 12.30΄έως 13.30’ ii) Αρχίπολης-Ψίνθου με κατεύθυνση από Αρχίπολη προς Ψίνθο από 13.00΄έως 14.00΄ iii) Καλαμώνα – Ψίνθου από Ψίνθο έως Κάτω Καλαμώνα με κατεύθυνση από Ψίνθο προς Κάτω Καλαμώνα από 13.00΄ έως 15.00΄. iv) Παστίδας-Μεσαναγρού από το χωριό των Μαριτσών έως το χωριό της Ψίνθου με κατεύθυνση από Μαριτσά προς Ψίνθο από 14.00΄ έως 15.00΄ v) Καλαμώνα –Ψίνθου από τον Κάτω Καλαμώνα έως τη συμβολή της με την Επ.Οδό Παστίδας-Μεσαναγρού με κατεύθυνση από Κάτω Καλαμώνα προς Μαριτσά 13.30΄ έως 16.30΄. β) Την Κυριακή (11-04-2021) · δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 10.45΄-11.05΄ και επί της οδού Πανορμίτη Ράμμου από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου (1η είσοδος Αφάντου) για μήκος 1 χλμ. κατά τις ώρες 14.30΄-16.00΄. · θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 11:00΄ έως 15:10΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Γαλλίας – Πλατεία Κύπρου – Εθνάρχου Μακαρίου – Δημοκρατίας – Μεγάλου Κωνσταντίνου – Λίνδου – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Φαληράκι – Αφάντου – Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μάσσαρι – Κάλαθος – Λίνδος – Πεύκοι – Λάρδος – Λάερμα – Άγιος Ισίδωρος – Επ. Οδό Ιαλυσού Κατταβιάς – Κρητηνία- Κάμειρος Σκάλα – Μανδρικό – Αρχαία Κάμειρος – Καλαβάρδα – Φάνες – Άγιος Σουλάς – Διμυλιά – Ελεούσα – Αρχίπολη – Κολύμπια – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Αφάντου. · θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.00΄έως 14.00΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Καλαβάρδων Έμπωνας από τη συμβολή της με την οδό της 1ης εξόδου του χωριού Έμπωνα έως την Κάμειρο Σκάλα με κατεύθυνση από Σιάννα προς Κάμειρο Σκάλα . Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου