Αθλητικά

Τριήμερο με το International Rhodes Tour

Το τριήμερο από 8 έως 10 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός αγώνας “International Rhodes Tour”. Πρόκειται για ένα ποδηλατικό υπερθέαμα στο οποίο συμμετέχουν καταξιωμένοι αθλητές από όλα τα μέρη του κόσμου. Μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση και ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που διοργανώνουν ο «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» ποδηλατικός όμιλος και η «SPORT HELLAS TOURS», με συνδιοργανωτές των αγώνων την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Ο αγώνας διεξάγεται σε 3 φάσεις:

-Μέρος 1ο

Παρασκευή 08/03/19
Ώρα έναρξης: 12:00
Οι αθλητές θα κληθούν να καλύψουν απόσταση 156 km με την εκκίνηση να γίνεται από την πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο και τον τερματισμό στα Μαριτσά.

-Μέρος 2ο

Σάββατο 09/03/19
Ώρα έναρξης: 12:00
Στη δεύτερη φάση του αγώνα οι αθλητές θα κληθούν να καλύψουν απόσταση 156.1 km με την εκκίνηση να γίνεται από την πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο και τον τερματισμό στα Κοσκινού.

-Μέρος 3ο

Κυριακή 10/03/19
Ώρα έναρξης: 12:00
Στο 3ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, οι αθλητές θα τρέξουν με τα ποδήλατα τους απόσταση 181.9 km με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου