Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας, Απόστολος Βακάκης, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα και έχτισε τον κολοσσό των Jumbo, καλείται να διαχειριστεί το αδιανόητο και να ζήσει με το αφόρητο, όπως έγραφε η λίγων γραμμών ανακοίνωση μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό, το απόγευμα της Κυριακής.
Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Γιώργος Βακάκης ήταν μέσα στη μοιραία Porsche, που έσκασε σαν βολίδα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου, παρασύροντας στο θάνατο τρεις νέους ανθρώπους και ένα μικρό παιδί.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.