Ειδήσεις

Το ΕΣΠΑ αναλαμβάνει στην Περιφέρεια ο Στάθης Κουσουρνάς

Σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην υπηρεσία διαχείρισης του ΕΣΠΑ, σε θέση γενικού διευθυντή, λόγω αρχαιότητας, θα βρει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, το δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά!

Ο κ. Κουσουρνάς, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ηλικίας 59 ετών σήμερα, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην εργασία του, στην οργανική του θέση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέχρι να συμπληρώσει και μάλιστα σύντομα, 34 έτη υπηρεσίας και να συνταξιοδοτηθεί.

Ο νέος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα πρέπει να συνυπάρξει με τον κ. Κουσουρνά για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση έτους γεγονός που σχολιάζεται ήδη ποικιλοτρόπως στους διαδρόμους του δημοτικού μεγάρου, έχοντας γίνει σχεδόν «ανέκδοτο» δεδομένων των σχέσεων του με τους κ.κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και Γιώργο Χατζημάρκο.
Ο κ. Κουσουρνάς διορίστηκε την 16η Δεκεμβρίου 1982 ως μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.) με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου με την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού, υπηρετούσε στη Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων, που υπάγεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου (ήδη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).

Μισθοδοτείτο από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου (ήδη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).
Από το έτος 2002 μετά την εκλογή του και τον διορισμό του ως αντινομάρχη, στην πορεία ως Βουλευτής, στη συνέχεια δήμαρχος, έως και σήμερα παραμένει δημόσιος υπάλληλος, απολαμβάνοντας όλα τα δικαιώματα, που θα είχε ως εργαζόμενος στην υπηρεσία του.

Το έτος 2002 απασχολείτο ως υπάλληλος της Νομαρχίας Δωδεκανήσου στη Διεύθυνση Προγραμματισμού θέση που διατηρεί έως και σήμερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου