Μπορεί το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ορφέα ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», αναμένονται διοικητικές ανακατατάξεις στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ανθρώπους του Ορφέα να ευελπιστούν να έχουν κερδίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Οι Μιχάλης Κρίγκος, Γιώργος Γιαννόπουλος και Τσαμπίκα Μαχραμά αναμένεται να μπουν στο Δ.Σ. του συλλόγου για να τον βοηθήσουν και δεν αποκλείεται κάποιος από τους προαναφερθέντες να αναλάβει την θέση του προέδρου.
Η τωρινή διοίκηση των «ερυθρόλευκων» είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο και τα πάντα θα δρομολογηθούν μόλις τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας
Ακόμα δύο μετεγγραφές
Μετά από την απόκτηση των Στεργιόπουλου, Μπάκη, Μπιλιά και Μαλανδρή οι άνθρωποι του Ορφέα είναι έτοιμοι να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο αθλητές που έχουν ξεχωρίσει και ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες τους.
Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν αμυντικό και έναν επιθετικό, με τις εξελίξεις στις περιπτώσεις τους να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ