Τοπικές Ειδήσεις

Προσφορά λιπασμάτων για τις πυρόπληκτες περιοχές από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου

Περισσότερους από 27 τόνους λιπάσματα πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου η εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προκειμένου να μοιραστούν στις πυρόπληκτες περιοχές για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.
Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ είναι η μεγαλύτερη χημική Ελληνική βιομηχανία και η μοναδική που παράγει χημικά λιπάσματα στη χώρα και στηρίζει έμπρακτα τους αγρότες του νησιού.


Ο ΢εβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος τόνισε ότι η περιβαλλοντολογική καταστροφή από την πρόσφατη πυρκαγιά υπήρξε τεράστια και οι πληγές θα αργήσουν να επουλωθούν. ΢την Ρόδο, που
οικονομικά στηρίζεται στο τουριστικό προϊόν, τέτοια γεγονότα στα μέσα της τουριστικής περιόδου έχουν δυσχερείς συνέπειες σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, κυρίως το αμέσως επόμενο διάστημα του χειμώνα.
Ευχαριστώντας τον κ. Λαυρεντιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Εκκλησία, ανέφερε ότι πρόκειται για μια προσφορά πολύ ουσιαστική, και σημαντική, και είναι η πρώτη που γίνεται μέσω της Εκκλησίας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική υποστήριξη, όσο και τον Αγροτικό ΢υνεταιρισμό Έμπωνα και το Sofos Supermarket στο Κιοτάρι για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση κατά την διανομή των λιπασμάτων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου