Αθλητικά

Πένθος σε όλο το μπάσκετ της Δωδεκανήσου!

Για μία ακόμη φορά, βαρύ πένθος έχει «σκεπάσει» το μπάσκετ της Δωδεκανήσου, με την απώλεια του ιδιαίτερα αγαπητού Δημήτρη Παπούλη. Ο αρχηγός του Φοίβου Κω έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και οι ομάδες της Δωδεκανήσου από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του και τον Φοίβο Κω. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ο Φοίβος Κω, Ο Ηρακλής 2000, η Ακαδημία Καλύμνου, ο Ιπποκράτης Κω, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Έσπερος Κω, η Καλλιθέα, η Ελπίδα Πεταλούδων, η Ε.Α. Καλύμνου, ο Αίολος Κεφάλου, η Α.Ε. Δικαίου και ο Αντίμαχος Κω αποχαιρετούν τον Δημήτρη Παπούλη.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Το Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. θέλει να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του αρχηγού του Φοίβου Κω, Δημήτρη Παπούλη. Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου σε έκτακτο ΔΣ αποφάσισε: Να αποσταλεί στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος, να εκπροσωπηθεί στην κηδεία από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δρόσο Δημήτρη, να μην αγωνιστεί κανένα τμήμα του Φοίβου Κω την αγωνιστική 7-9 Οκτωβρίου, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής της ΤΕ ΕΟΚ και τέλος να καθιερωθεί τουρνουά στο όνομα του εκλιπόντος, ετήσιο, υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΚ.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο αγαπημένος μας Δημήτρης δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο «Μήτσος» μας έφυγε για πάντα… Ο δικός μας Μήτσος, ο γιός, ο αδερφός ο φίλος, ο συμπαίχτης, ο δοτικός, ο ανεξίκακος, ο λεβέντης αρχηγός μας χάθηκε απρόσμενα. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν πως είναι μια από τις πλάκες του… Γιατί τέτοιο παλικάρι ήταν ο Δημήτρης Παπούλης. Χαρούμενος, καλοκάγαθος, με χιούμορ και πάντα, μια μεγάλη αγκαλιά για τους φίλους και τους συνανθρώπους του. Αυτός ήταν ο Δημήτρης μας, ένα άκακο, γελαστό παιδί που πάντα έμεινε παιδί, δίνοντας πάντοτε απλόχερα, την αγάπη του σε όλους μας. Εχασα ένα παιδί. Έτσι αισθάνομαι… Έφυγες Μήτσο μου και αισθανόμαστε πως έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας. Όμως, θα σταθούμε όρθιοι, Μήτσο! Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε, θα σε αγαπάμε παντοτινά. Δεν φεύγουν οι άνθρωποι σαν το Δημήτρη μας. Φυλαχτό θα είσαι για τους γονείς σου την αδελφή σου, την Χαρούλα σου. Θα είσαι πρότυπο για όλους μας. Θα είσαι στυλοβάτης μας, το θεμέλιο για να προχωρήσουμε μπροστά αρχηγέ μου! Συνέχισε να μας χαμογελάς από εκεί ψηλά αγόρι μου”.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: Είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θλίψη για το θάνατο ενός τόσο νέου και χαμογελαστού ανθρώπου, του Δημήτρη Παπούλη, που “έφυγε” από τη ζωή τόσο πρόωρα. Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Φοίβου Κω!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: H Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) και όλα τα μέλη της , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 34χρονου αθλητή του Φοίβου Κω, Δημήτρη Παπούλη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Καλή δύναμη και κουράγιο, στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους οικείους του και στην οικογένεια του Φοίβου, για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: Μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό η σημερινή. Όταν ένα τόσο ξεχωριστό και χαμογελαστό παιδί φεύγει από την ζωή δεν νιώθουμε τίποτα άλλο παρά μόνο θλίψη και πίκρα.. Καλό ταξίδι Δημήτρη μας. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές και τον σεβασμό που πρόσφερες στον αθλητισμό μας. Το γήπεδο χωρίς εσένα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο… Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια καθώς και στην δεύτερη οικογένειά του, τον Φοίβο.. ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ!

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θλίψη, πόνος και λέξεις που δύσκολα μπορούν να γραφτούν… Την Παρασκευή σε είχαμε απέναντι μας, αντίπαλο μας στο παρκέ, στο φιλικό μας παιχνίδι στην Κω και σήμερα είμαστε στην τόσο δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη, ενός νέου ανθρώπου, ενός εξαιρετικού αθλητή με αγάπη για το μπάσκετ και τη ζωή. Σύσσωμη η ομάδα μας αποχαιρετάει τον αρχηγό του φίλου σωματείου Φοίβου Κω, με την ελπίδα ότι η μνήμη του Δημήτρη θα αποτελέσει οδηγό για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κω, που έχασε τον αρχηγό του και έναν υπέροχο άνθρωπο».

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω είναι συγκλονισμένος από την πρόωρη απώλεια του αθλητή του Φοίβου, Δημήτρη Παπούλη και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Η Α.Ε. Καλλιθέα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη αλλά και στην οικογένεια του Φοίβου Κω. Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου με όνειρα για τη ζωή, μας θλίβει και το μπάσκετ της Δωδεκανήσου πενθεί. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του, αλλά και στην ομάδα του Φοίβου για την απώλεια του αρχηγού του”.

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ: Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια του αθλητή του Φοίβου Κω Δημήτρη Παπούλη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητηρια στην οικογένεια του Δημήτρη, στους αγαπημένους και τους φίλους τους. Κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές, τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Φοίβου Κω

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η ΕΑΚΑ αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του μπάσκετ είμαστε συγκλονισμένοι για τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Παπούλη. Η θλίψη είναι μεγάλη και σε αυτή την δύσκολη στιγμή εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Δημήτρη και στην ομάδα του τον Φοίβο. Δημήτρη Παπούλη η προσφορά και η απώλεια σου θα είναι σε όλους μας αισθητή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κωακής γης που θα σε σκεπάσει.

ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ: Από σήμερα η μπασκετική μας κοινότητα είναι φτωχότερη… έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παπούλης, ένα εξαιρετικό παιδί. Συλλυπητήρια στους συγγενείς, τους οικείους και στην ομάδα του Α.Σ. Φοιβος Κω.

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ: Η ομάδα και η κοινωνία της Αντιμάχειας είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο ενός τόσο αγαπητού και νέου παιδιού που έφυγε απ’ την ζωή με τόσο άδικο τρόπο. Κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Αγαπητέ κι αγαπημένε Δημήτρη μας… Στο άκουσμα του άδικου και πρόωρου θανάτου σου, οι καρδιές μας βυθίστηκαν στο πένθος. Συντετριμμένοι προσπαθούμε να γράψουμε δυό αράδες για το στερνό αντίο… Μα πως να πεις αντίο σε έναν φίλο; Μόνο εικόνες γεμίζουν το μυαλό μας. Το μικρό παιδί με την πορτοκαλί μπάλα στο χέρι στο γήπεδο του Ζηπαρίου με τη φανέλα της Αναγέννησης, ο έφηβος πρωταθλητής Δωδεκανήσου και νέος άντρας με τη φανέλα της ΑΕ Δικαίου, ο αρχηγός με τη φανέλα του Φοίβου, μα πάνω απ´ όλα ο φίλος, στα αξέχαστα «Μονά του καλοκαιριού». Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη σου, το γέλιο, τα πειράγματα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη σου για όλο τον κόσμο, την αγάπη σου για το μπάσκετ. Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά. Μέχρι να παίξουμε μαζί ξανά.
Υ.Γ. 1: Σήμερα 4/10 και αύριο 5/10 δεν θα διεξαχθεί καμιά προπόνηση σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Δημήτρη και θα κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου