Σας ενημερώνουμε ότι η γενική συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕΔ έχει καλέσει του εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 12:30 στην διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου, για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην κατάργηση των τμημάτων στα ΕΠΑΛ.
Επίσης η γενική συνέλευση έχει προκηρύξει δίωρη (2ωρη) διευκολυντική στάση εργασίας τις δύο τελευταίες ώρες, για τους συναδέλφους που θα παραβρεθούν.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.