ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάλυμνος: 39χρονος προσπάθησε να κάψει ζωντανή την οικογένειά του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πυροσβεστική

Ο 39χρονος έχοντας μαζί του κάποια ρούχα έβαλε σ’ αυτά φωτιά και στη συνέ­χεια τα πέταξε μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Θεο­λό­γου όπου βρί­σκο­νταν τα παρα­πάνω μέλη της οικο­γέ­νειάς του. Οπως είναι φυσικό σε ταχύ­τατο χρονικό διά­στημα η οικία τυλί­χθηκε στις φλόγες και μάλιστα στο εσω­τε­ρικό της υπήρχε και μια φιάλη υγρα­ε­ρίου. Από την πυρ­κα­γιά κιν­δύ­νευ­σαν και σπίτια που βρί­σκο­νταν σε πολύ κοντινή από­σταση.

Ωστόσο, οι δύο γυναί­κες και το μικρό παιδί κατά­φε­ραν άμεσα να εξέλ­θουν της οικίας. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυρο­σβε­στική υπη­ρε­σία του νησιού προ­κει­μέ­νου να κατα­σβέ­σει την φωτιά.

Λίγο αργό­τερα ο 39χρονος συνε­λή­φθη από άνδρες του τοπικού αστυ­νο­μι­κού τμή­μα­τος ενώ πρό­κει­ται να παρου­σια­στεί ενώπιον της εισαγ­γε­λίας Πρω­το­δι­κών στο νησί της Κω, αντι­με­τω­πί­ζο­ντας κατη­γο­ρίες για εμπρη­σμό και από­πειρα ανθρω­πο­κτο­νίας κατά συρροή.

Να σημειω­θεί ότι η οικία έχει υποστεί ολο­κλη­ρω­τι­κές ζημιές με απο­τέ­λε­σμα να μην μπορεί να είναι άμεσα κατοι­κί­σιμη.

Πηγή: iefimerida.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.