Τοπικές Ειδήσεις

Ερώτηση του ΚΚΕ για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα που έμεινε χωρίς φάρμακα

Την ανανέωση της σύμβασης, για τη χορήγηση φαρμάκων στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που εργάζεται στα Δωδεκάνησα, ζητάει το ΚΚΕ. Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρία ΚομνηνάκαΓιώργος ΜαρίνοςΝίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης κατέθεσαν σχετική Ερώτηση στη Βουλή, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με ανακοίνωσή του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου γνωστοποιεί στους Σχηματισμούς της Δωδεκανήσου ότι από 1 Σεπτέμβρη 2019 παύει την προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, λόγω λήξης της σχετικής σύμβασης και τη μη ανανέωσή της μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα Δωδεκάνησα, ανατρέποντας την προβλεπόμενη, μέχρι λήξης της σύμβασης, ισχύουσα διαδικασία προμήθειας φαρμάκων.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. υπουργοί τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση υπογραφή σύμβασης για την απρόσκοπτη χορήγηση φαρμάκων στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα Δωδεκάνησα, ή όπου αλλού υφίσταται παρόμοιο πρόβλημα;».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου