Ακόμα τρεις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, που πιθανότατα θα είναι και οι τελευταίες, ολοκλήρωσε ο Ακουσίλαος ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Κώστα Ζουρούδη, απέκτησε τον αμυντικό μέσο Θανάση Ράκα από την ομάδα της Πειραϊκής στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά και βρίσκεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους, τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Παπαγρηγορίου που αγωνιζόταν στον Νηρέα και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Μαραγκάκη με την μορφή του δανεισμού από τον Απόλλωνα Καλυθιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» των Φανών:
«Με άλλες τρεις μετεγγραφές που θα κλείσουν και το ρόστερ συνέχισε ο Ακουσίλαος. Πρόκειται για: τον Αθανάσιο Ράκα 24 ετών από την Πειραϊκή (Α’ Πειραιώς) αμυντικός μέσος. Βρίσκεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους, τον Γιάννη Παπαγρηγορίου από τον Νηρέα, μεσοεπιθετικός και τον Βαγγέλη Μαραγκάκη 18 ετών στόπερ, δανεικό από τον Απόλλωνα Καλυθιών. Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Απόλλωνα για τον δανεισμό αυτό».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ήδη οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ