ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκλήρωση δράσεων Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

news room 2 λεπτά ανάγνωση
900

Με επι­τυ­χία ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ – Πολυ­δύ­να­μου Κέντρου Καλύ­μνου για την Παγκό­σμια Ημέρα κατά των Ναρ­κω­τι­κών που κάθε χρόνο εορ­τά­ζε­ται στις 26 Ιουνίου, οι οποίες στόχο είχαν να ενη­με­ρώ­σουν και να ευαι­σθη­το­ποι­ή­σουν το κοινό σε θέματα εξαρ­τή­σεων. Συγκε­κρι­μένα, την Τετάρτη 28/06/23 το από­γευμα, πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε η προβολή ντο­κι­μα­ντέρ του Netlix «Το κοι­νω­νικό δίλημμα», το οποίο πραγ­μα­τεύ­ε­ται τον αρνη­τικό αντί­κτυπο του δια­δι­κτύου και των μέσων κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης στη ζωή μας, η οποία ήταν ανοιχτή προς το κοινό και απευ­θυ­νό­ταν κυρίως σε εκπαι­δευ­τι­κούς, γονείς και εφήβους. Οι δράσεις έκλει­σαν με το φιλικό αγώνα μπάσκετ εφήβων (13-17) των ακα­δη­μιών CBA και ΕΑΚΑ (Ένωση Αττάλου και Καλύ­μνου), το Σάββατο 1η Ιουλίου το από­γευμα στο Κλειστό Δημο­τικό Στάδιο Καλύ­μνου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαι­ρία να αγω­νι­στούν, δίνο­ντας ένα ισχυρό μήνυμα κατά των εξαρ­τή­σεων, προ­ω­θώ­ντας παράλ­ληλα την αξία του αθλη­τι­σμού στη ζωή μας, ο οποίος απο­τε­λεί σημα­ντική και υγιή διέξοδο των ανθρώ­πων σε ψυχο­πιε­στι­κές κατα­στά­σεις. Ο αγώνας πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε μέσα σε ιδιαί­τερα ζεστό και φιλικό κλίμα, ενώ παρό­ντες ήταν και γονείς των παιδιών, στη­ρί­ζο­ντας το μήνυμα της δράσης.

 

Θα θέλαμε να ευχα­ρι­στή­σουμε το Δήμο Καλυ­μνίων και την Αντι­δή­μαρχο κα Ρένα Μαγκάκη για τη συνερ­γα­σία και τη συν­διορ­γά­νωση της προ­βο­λής του ντο­κι­μα­ντέρ στο Πνευ­μα­τικό Κέντρο “Αι μούσαι” καθώς επίσης και το Τμήμα Αθλη­τι­σμού του Δήμου για την παρα­χώ­ρηση του Κλει­στού Δημο­τι­κού Σταδίου μπάσκετ για την πραγ­μα­το­ποί­ηση του φιλικού αγώνα. Ακόμη, ευχα­ρι­στούμε τον κ. Μαύρο Γεώργιο και τον κ. Τσένο Χρήστο, προ­πο­νη­τές των ακα­δη­μιών ΕΑΚΑ και CBA για τη συνερ­γα­σία, τους έφηβους αθλητές μας που με χαρά πέρασαν το μήνυμα της αξίας του αθλη­τι­σμού κατά των εξαρ­τή­σεων, όπως επίσης όλους τους προ­πο­νη­τές και τους συντο­νι­στές που παρα­βρέ­θη­καν στον αγώνα. Συγ­χρό­νως ευχα­ρι­στούμε θερμά την κα Ροδάμη Τσα­μα­τζό­γλου, δια­σώ­στη του ΕΚΑΒ Καλύ­μνου, που συμ­με­τείχε, εξα­σφα­λί­ζο­ντας την ασφά­λεια των αθλητών. Τέλος, θα θέλαμε να ευχα­ρι­στή­σουμε τους συν­διορ­γα­νω­τές, τον Έπαρχο Καλύ­μνου κ. Εμμα­νουήλ Μου­σελλή, το Επαρ­χείο Καλύ­μνου και το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεν­νη­μα­τάς της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια υλο­ποί­η­σης του έργου «Δράσεις Ενη­μέ­ρω­σης Επι­μόρ­φω­σης & Κατάρ­τι­σης, οι οποίοι ανέ­λα­βαν τη χορηγία των μπλου­ζών που φόρεσαν οι αθλητές στον αγώνα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.