Με τον Βάντερ Μασάδο στο έμψυχο δυναμικό τους θα πορευτεί στην νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας.
Μπορεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός να είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τον Διγενή, ωστόσο, μετά από την πρόσληψη του Παναγιώτη Μπεκιάρη στον πάγκο των Κοσκινιατών, τα δεδομένα άλλαξαν.
Ο Μασάδο αποδεσμεύθηκε από τον Διγενή, με τους Μαλωνίτες να κινούνται άμεσα και κάτω από άκρα μυστικότητα, επαναφέροντας τον Βραζιλιάνο επιθετικό στις τάξεις τους.
Οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του Βάντερ Μασάδο, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ανατροπή “σημειώθηκε” στην περίπτωση του Βάντερ Μασάδο, ο οποίος επιστρέφει στην Μαλώνα και την ερχόμενη σεζόν θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας!
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που στην προηγούμενη “θητεία” του στον Άγιο Γεώργιο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου μας και προστέθηκε εκ νέου στο ρόστερ μας.
Θυμίζουμε πως ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα στα μισά της σεζόν 2018-19 και αμέσως αγάπησε την ομάδα και το χωριό, ενώ φυσικά αγαπήθηκε και από τον κόσμο που τον έβλεπε να σκοράρει ακατάπαυστα.
Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε άδοξα, είχε μεγάλη συμβολή στην άνοδο της ομάδας μας. Πρωτού αποχωρήσει τον Ιανουάριο για τον Διγενή, “πρόλαβε” να σκοράρει 11 φορές!
Στην επιστροφή του Αγίου Γεωργίου στην Α’ Κατηγορία το “μενού” θα έχει και… σάμπα, αφού ο “Μάσα” θα βρίσκεσαι πάλι σπίτι του!
Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλο του “Κέντρο Κρέατος & Τιμής” Γιώργο Οικονομάκη που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μετεγγραφή».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ