ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο αγαπημένος Κωστής Μαραβέγιας στη Ρόδο-Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαραβέγιας

Το κα­λο­καί­ρι έρ­χε­ται και μαζί με αυτό έρ­χε­ται και ο αγα­πη­μέ­νος όλων, Κω­στής Μα­ρα­βέ­γιας να μας συ­νε­πά­ρει για ακόμα μια φορά σε μία συ­ναυ­λία που δεν θα θέλει κα­νείς να χάσει.

Ο Κω­στής Μα­ρα­βέ­γιας έχει απο­δεί­ξει ότι είναι από εκεί­νους τους καλ­λι­τέ­χνες που αγα­πά­ει να εκ­φρά­ζε­ται μέσα από τη μου­σι­κή και χαί­ρε­ται τις συ­ναυ­λί­ες όσο και το κοινό που τον πα­ρα­κο­λου­θεί. Οπλι­σμέ­νος με το χα­μό­γε­λο, την ευ­γέ­νεια και τη γοη­τεία του αλλά κυ­ρί­ως την μου­σι­κή του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τρα­γου­δή­σου­με αγα­πη­μέ­να τρα­γού­δια, παλιά και και­νούρ­για, σε μία υπέ­ρο­χη κα­λο­και­ρι­νή βρα­διά. Με την ικα­νό­τη­τα του να με­τα­τρέ­πει όλες του τις συ­ναυ­λί­ες σε ένα με­γά­λο πάρτυ, όπου μι­κροί και με­γά­λοι ακο­λου­θούν τον ανε­βα­στι­κό και κε­φά­το του ρυθμό, σε κάνει να ξε­χνάς άγχη, υπο­χρε­ώ­σεις και αρ­νη­τι­σμούς. Ο κό­σμος τον εκτι­μά και τον ακο­λου­θεί για πολ­λούς λό­γους. Αφή­νε­ται χωρίς δεύ­τε­ρη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυ­τι­στεί μαζί του, να νιώ­σει τη χαρά του, να εν­στερ­νι­στεί την αι­σιο­δο­ξία του, που τη δια­τη­ρεί ακέ­ραια σε πεί­σμα των και­ρών, να νιώ­σει τις μποέμ ιστο­ρί­ες που του αφη­γεί­ται μέσα, και ανά­με­σα, στα τρα­γού­δια, σαν δικές του.

Την Πα­ρα­σκευή 14 Ιου­λί­ου στο Θέ­α­τρο Με­σαιω­νι­κής Τά­φρου θα ζή­σου­με ακόμα μια βρα­διά με βα­σι­κό μή­νυ­μα τη μου­σι­κή, την αγάπη, τη χαρά και την ελ­πί­δα! Όλα αυτά δη­λα­δή που νιώ­θει ο Κω­στής και ανυ­πο­μο­νεί να τα μοι­ρα­στεί μαζί μας.

Τρα­γού­δια από το ξε­κί­νη­μά του μέχρι το τε­λευ­ταίο του album με της ιστο­ρί­ες του “Κα­τα­στρώ­μα­τος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μου­σι­κό παι­χνί­δι με αυτά τα τρα­γού­δια που ο Κω­στής αγαπά πολύ, ερ­μη­νευ­μέ­να με το μο­να­δι­κό του τρόπο.

Ελάτε λοι­πόν να αφε­θού­με, να χο­ρέ­ψου­με και να δια­σκε­δά­σου­με όλοι μαζί σε μία μο­να­δι­κή συ­ναυ­λία!

Η Εί­σο­δος Ανοί­γει: 20.30

Έναρ­ξη προ­γράμ­μα­τος: 22.00

Τιμή προ­πώ­λη­σης:13 €

Τιμή ει­σό­δου: 15 €

Τηλ. πλη­ρο­φο­ριών: 6940616800

Ση­μεία προ­πώ­λη­σης:
Βlack Sheep by X-musicland-Σοφ. Βε­νι­ζέ­λου 60, τηλ. 2241021282
Εί­σο­δο Τά­φρου-τηλ.6978323518
Πα­πα­βα­σι­λεί­ου Κορ­νί­ζες Πί­να­κες- Αμε­ρι­κής 27 τηλ.2241073017
D’amboise  καφέ bar Δ.Θε­ο­δω­ρά­κη 23, τηλ. 2241075212
People&People Εθνάρ­χου Μα­κα­ρί­ου 4, τηλ.2241036444
Music Spot-Εθνι­κής Αντι­στά­σε­ως 83, τηλ.2241025420
Coffe Island-Εθνι­κής Αντι­στά­σε­ως 39, τηλ:2241022234
I-Stores-Κων­στα­ντί­νου Τσαλ­δά­ρη 35, τηλ.2241074401
Γρη­γό­ρης Coffee Ride-Λε­ω­φό­ρος Ηρα­κλει­δών, τηλ:2241091766
Ψη­το­πω­λείο Μπο­νιά­της Κρε­μα­στή,τηλ. 2241 090877
Βι­βλιο­πω­λείο «Πηγή» -Σο­ρω­νή, τηλ. 2241041525
Κρε­πε­ρι Έμπω­να,- τηλ.2246041517
Πρα­μα­τευ­τής-Περ­νού 34 ,Αφά­ντου, τηλ.2241053068
Μέ­λυ­δρον καφέ bar -Αρ­χάγ­γε­λος, τηλ:2244022412
Super Market ΦΛΕ­ΒΑ­ΡΗΣ- Κά­λα­θος τηλ.2244032165
Online μέσω Viva.gr

Διορ­γά­νω­ση: 12ηχος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.