Αθλητικά

Έτοιμα τα dvd!

Σε κυκλοφορία βρίσκονται από χθες τα DVD του διεθνούς σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2014», που διοργανώθηκε από 20 έως 22 Ιουνίου, από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» της Θεσσαλονίοκης. Οι εξαιρετικές ομιλίες των Κατσικάρη, Γκόντιο, Λάουερι και Γκατζούλη είναι πλέον στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων. Στα τρία DVD μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη να αναλύει την «προπονητική φιλοσοφία» και το «low post offenses». Ο Αμερικανός Ντίνο Γκόντιο ανέπτυξε τα θέματα των «ball screen offense», «building the fastbreak» και «time and score- special situations», ενώ ο έτερος Αμερικανός κολεγιακός προπονητής, Κρις Λάουερι, αναλύει «half court defense», «transition defense» και «rebounding». Εκτός των τριών προπονητών ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ομιλίες του υπεύθυνου φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή σε Σεμινάριο του Σ.Ε.Π.Κ. άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αναλύοντας την «ανάπτυξη ταχύτητας στο μπάσκετ» και «προπόνηση δύναμης στον αγωνιστικό χώρο».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα DVD από τα γραφεία του ΣΕΠΚ (Λεωφόρος Συγγρού 230) με αντίτιμο 20 ευρώ για τα μέλη και 30 για τα μη μέλη. Όσα μέλη το παρακολούθησαν από κοντά και θέλουν να αποκτήσουν και το DVD η τιμή είναι 15 ευρώ, ενώ όσοι δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή στο Σεμινάριο (πριν τις 10 Ιουνίου) θα ισχύσει ότι είχε ανακοινωθεί και έχουν την δυνατότητα να το παραλάβουν δωρεάν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου