Αθλητικά

Στις 19 Ιουλίου και δια ζώσης η Γ.Σ. της ΕΠΣΔ

Δια ζώσης και διαδικτυακά, σε περίπτωση που δεν το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας του covid-19, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ.
Η διαδικασία θα εξελιχθεί στην έδρα της Ένωσης, ενώ τα σωματεία οφείλουν να στείλουν τα πληρεξούσια με τα ονόματα των αντιπροσώπων τους το αργότερο μέχρι τις 13 Ιουλίου.
Η προκήρυξη της Γ.Σ.
«Κύριε Πρόεδρε

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της ΕΠΟ και του Καταστατικού της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και την υπ. αριθ. 32/01.06.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ

Συγκαλούμε

Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της ΕΠΣΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στα γραφεία της Ένωσης.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1. Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας
2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 23 παρ. β’, όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ (Άρθρο 21 παρ. 3)
3. Την έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2020
4. Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού απολογισμού-έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2020 (1/1/2020-31/12/2020)
5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους 2021
6. Εγγραφή νέων Σωματείων στη δύναμη της ΕΠΣΔ
7. Διάφορα θέματα
Σε περίπτωση κατά την οποία συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας λόγω της ενδημούσης πανδημίας του covid-19, είτε η Ε.Ε. είτε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΔ δύναται, με απόφασή της, που θα γνωστοποιηθεί προς όλα τα μέλη της, να ορίσει τη διεξαγωγή της Γ.Σ. με χρήση σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας που υποστηρίζει ταυτόχρονη επικοινωνία, με εικόνα και ήχο.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Δευτέρα 19/7/2021 στον ίδιο τόπο και ώρα 19:00 (Άρθρο 24 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση από έναν Τακτικό και έναν Αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (Άρθρο 22 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου (Άρθρο 22 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο (Άρθρο 22 παρ. 1 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο (Άρθρο 22 αρ. 3 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ).
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίησή τους θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης έως την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 12.00 (Άρθρο 22 παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΠΣΔ)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου