«Θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν δεν πάμε καλά στις εκλογές», επεσήμανε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχολιάζοντας την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να έλθει σε ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Λ. Γρηγοράκος τόνισε πως ο κόσμος που ψήφισε το ΚΙΝΑΛ είναι «αντισύριζα» και εκτίμησε ότι στις ερχόμενες εκλογές θα κοστίσει στο ΚΙΝΑΛ ο διωγμός του Β. Βενιζέλου, καθώς -όπως είπε χαρακτηριστικά- αυτή η τακτική στέλνει τον κόσμο στη Ν.Δ.

Επίσης, αφού τόνισε τη θετική συνεισφορά που έχει στα πολιτικά πράγματα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι «η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς κυβέρνηση» και ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συνδράμει πάντα σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την άποψη του κ. Βενιζέλου για συνεργασία με τη Ν.Δ. σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Σύμφωνα με τον Antenna, υπάρχει η πληροφορία πως ο στην αποψινή συνεδρίαση των κομματικών οργάνων του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γρηγοράκος θα υποβάλει εκ νέου αίτημα να τεθεί επικεφαλής στο Επικρατείας ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο αίτημα αυτό φέρεται να μην έλαβε συγκεκριμένη απάντηση από τον Β. Κεγκέρογλου, πέρα από το ότι θα συζητηθούν όλα στην σημερινή Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ.

πηγή in.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ