ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κάνναβη Ρόδος 4/5

Κατα­σχέ­θη­καν 42 δεν­δρύλ­λια και 90 γραμμ. κάνναβη

Συνε­λή­φθη χθες (3 Μαΐου 2022) σε χωρίο της Ρόδου, ύστερα από στο­χευ­μένη αστυ­νο­μική επι­χεί­ρηση του Τμή­μα­τος Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχη­μα­τί­στηκε ποινική δικο­γρα­φία για καλ­λιέρ­γεια και κατοχή κάν­να­βης με σκοπό τη δια­κί­νηση.

Ειδι­κό­τερα, στο πλαίσιο ειδικών επι­χει­ρη­σια­κών δράσεων της Γενικής Περι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Νοτίου Αιγαίου για την κατα­πο­λέ­μηση της δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών ουσιών, χθες το από­γευμα έπειτα από αξιο­λό­γηση στοι­χείων πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε έλεγχος σε επι­χεί­ρηση που λει­τουρ­γούσε ο δράστης όπου εντός απο­θή­κης δια­πι­στώ­θηκε ότι είχε ανα­πτύ­ξει φυτώριο κάν­να­βης.

Κατά την αυτοψία του χώρου βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν συγκε­κρι­μένα:

· 42 δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης σε φάση ανά­πτυ­ξης

· 90 γραμ­μά­ρια κάνναβη

Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.