Ο Α.Ο. Πυλίου κατέκτησε τον τίτλο και στέφθηκε πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας (απομένει η επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΣΔ), κερδίζοντας συνάμα το δικαίωμα να αγωνιστεί, την ερχόμενη σεζόν, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Πάχος μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Ρόδου, δηλώνοντας ότι ήθελε το πρωτάθλημα να κατακτηθεί στο γήπεδο, ωστόσο εξέφρασε έστω και έτσι την ικανοποίησή του. Παράλληλα, ανέλυσε εν συντομία το πλάνο το οποίο υπάρχει ως σκέψη για την επόμενη μέρα και πως θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. εκεί όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα.
Αναλυτικά:
-Πώς είναι τα συναισθήματα τώρα που κατακτήσατε, έπειτα από προσπάθεια τόσων χρόνων τον τίτλο;
«Θα προτιμούσαμε να τον είχαμε κατακτήσει στο γήπεδο, όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά δυστυχώς λόγω αυτού του προβλήματος δεν μπορέσαμε να το πραγματοποιήσουμε. Παρόλα αυτά μετά από μια προσπάθεια τριών ετών υπάρχει σίγουρα ικανοποίηση. Πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, η διοίκηση και φυσικά ο κόσμος. Επίσης άνθρωποι- επιχειρηματίες που βοήθησαν».
-Όσο δύσκολο και αν είναι, υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επόμενη μέρα; Έστω και ως απλή σκέψη;
«Περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις από την ΕΠΟ και τις ανακοινώσεις της ΕΠΣΔ. Δηλαδή, αν ανακοινωθούν μέτρα βοήθειας σε κάποια ταξίδια. Καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να προσεγγίσεις ανθρώπους για οικονομική βοήθεια. Αλλάζουν όλα τα δεδομένα και ο προγραμματισμός γίνεται δυσκολότερος. Ένα πλάνο, είναι να δούμε παιδιά που μπορούν να πλαισιώσουν την ομάδα, μαζί με ποδοσφαιριστές από το νησί που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και παίζουν εκτός νησιού σε άλλες ομάδες. Όλα αυτά μαζί με τον προπονητή, θα τα βάλουμε κάτω, θα τα συζητήσουμε και θα δούμε βήμα – βήμα. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να βοηθήσουν και άνθρωποι και ο δήμος, διότι είναι διαφήμιση για το νησί μια ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία. Όπως βοηθάνε, να συνεχίσουν να το πράττουν. Γιατί είναι πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα υπάρξει ομάδα της Κω στην Γ’ Εθνική».
-Είπατε για τον προπονητή, φαίνεται ότι θα υπάρξει ανανέωση;
«Εφόσον από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) μπορούμε να κυκλοφορούμε θα κάνουμε μια συνάντηση η διοίκηση, με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Θα κάνουμε μια κουβέντα όλοι μαζί και θα φανεί. Δεν μπορούμε άλλωστε να απαξιώσουμε έναν άνθρωπο που αγωνίζονταν συνεχώς πρωί, μεσημέρι, βράδυ για την ομάδα. Θα μιλήσουμε και θα δούμε. Είναι όλα στον αέρα ακόμη».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ