Ανακοίνωση με την οποία κάνει τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, χαρακτηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλητές, εξέδωσε ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου.
Αναλυτικά:
«Κάνοντας έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, αρχίζοντας από το καλοκαίρι του 2019, και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και του προπονητή μας, καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ 26 παικτών σε χρόνο ρεκόρ σχεδόν από το μηδέν.
Η πορεία μας στην Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου έως και την ημέρα που παίξαμε τα παιχνίδια ήταν μπορώ να πω πάρα πολύ καλή έως εξαιρετική, αποτέλεσμα και η άνοδός μας στην Β’ Κατηγορία.
Μια άνοδος, τελικά που σημαδεύτηκε από ένα πρωτόγνωρο γεγονός για όλη την ανθρωπότητα, και αναφέρομαι στο γνωστό φονικό ιό, με αποτέλεσμα την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Μια διακοπή που ωφέλησε, αλλά και αδίκησε αρκετές ομάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ΕΠΟ κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να κάνει το αυτονόητο, να αφήσει τον τελευταίο λόγο στις Ενώσεις κάθε νομού να πάρουν την τελική απόφαση.
Είναι κρίμα ομάδες να χάνουν τον τίτλο για ένα ή δύο γκολ διαφορά σε ισοβαθμία. Αυτό έγινε και στην περίπτωσή της δικιάς μας ομάδας, σε ισοβαθμία έχασε την πρώτη θέση για διάφορα +2γκολ (επίθεση) και ενώ απέμεναν έξι αγωνιστικές. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ προέχει η υγεία όλων μας, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα, απλά πιστεύω ότι έπρεπε την τελική απόφαση να την έπαιρναν οι Ενώσεις.
Εμείς στον Ευαγόρα θα κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά μας φέτος μέσα από τους αγώνες τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους θεωρούμε πρωταθλητές.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω κατά σειρά όλους τους αντιπάλους μας (μέσα στο γήπεδο) που συνέβαλαν στο να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όσο διαρκούσε, με πολλά νέα παιδιά και Ακαδημίες, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ο.Φ. Ιστρίου για την άνοδό της.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Ψέλλα, τον φροντιστή του γηπέδου κ. Ζωάννου και την κ. Μαρία στην γραμματεία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό για να επιτευχθεί ο στόχος, τους γονείς των παιδιών που ήταν από την αρχή δίπλα μας με βροχές και κρύο, και τον γιατρό μας Γιάννη Μιχαηλίδη. Ραντεβού πλέον την επόμενη χρονιά που μας βρίσκει στην Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου, εφόσον ο Θεός το επιτρέψει για νέες περιπέτειες».
Με Κουμέντο και του χρόνου
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ευαγόρα, ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρώτο πράγμα που διευθέτησαν οι «πράσινοι» της πόλης μας αφορά την τεχνική ηγεσία, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον επιτυχημένο προπονητή Γιάννη Κουμέντο, επισημοποιώντας την παραμονή του στον πάγκο τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κουμέντο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ