Σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη.
Ο Ανδρέας Σταύρου μετά από το φιλικό της Μεγάλης Δευτέρας με αντίπαλο τον Δαμάγητο στο γήπεδο Θεολόγου, προγραμμάτισε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν τον ρυθμό τους, αλλά και για να κλείσει πιο ευχάριστα ο κύκλος των προπονήσεων πριν από το Πάσχα.
Αντίπαλος των «ροσονέρι» στην σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Ακουσίλαος, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 16:30 στο γήπεδο Παραδεισίου. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές του, καθώς θα υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Από την Μεγάλη Πέμπτη έως και την Λαμπρή Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους τις γιορτές.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Λαμπρής Τρίτης, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ