Μπορεί η πίκρα, η απογοήτευση και ο εκνευρισμός στους ανθρώπους του Α.Σ. Ρόδος να μην έχει καταλαγιάσει, έπειτα από την κατάληξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, τα «ελάφια» να υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ωστόσο καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του διοικητικού ηγέτη των «πρασίνων» Αυγουστίνου Γιακάι, ο οποίος και θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου η ομάδα της πόλης μας θα δώσει την μάχη της στην Α’ Κατηγορία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο πρόεδρος των «ελαφιών» και οι στενοί του συνεργάτες δεν θέλουν να πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ, που ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε λάθη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, γι’ αυτό και έχουν αποφασίσει στο προσεχές χρονικό διάστημα να περιμένουν να καταλαγιάσει ο εκνευρισμός και η πικρία από τον υποβιβασμό, έτσι ώστε με ηρεμία να δρομολογήσουν τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, παίρνοντας σημαντικές και γενναίες αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της σεζόν, με κατάληξη τον υποβιβασμό του Α.Σ. Ρόδος, όμως η αλήθεια είναι ότι οι αθλητές δεν ήταν οι μοναδικοί υπεύθυνοι, καθώς μερίδιο τις ευθύνης έχουν όλοι όσοι βρίσκονται στα «ελάφια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ