Σε ένα αγώνα θεσμό όπως το Attica Race  δοκίμασε να κάνει το εκπληκτικό comeback ο Ρόδιος πρωταθλητής ποδηλασίας Βαγγέλης Κασταμούλας. Με τα χρώματα του ποδηλατικού ομίλου Νέας Ιωνίας  και σε τρομερή σωματική και φυσική κατάσταση, διάλεξε ο Κασταμούλας να  ξαναβάλει το όνομα του στο ποδηλατικό στερέωμα της ποδηλασίας.
Σε ένα αγώνα με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τις 300, με αθλητές υψηλού επιπέδου και όχι μόνο. Σ’ έναν από τους γρηγορότερους αγώνες της ΠΕΠΑ με ίσως τις περισσότερες συμμετοχές κάθε χρόνο καθώς είναι ο αγώνας που θέλουν όλοι για συμμετοχή στη ”Σπαρτακειάδα”. Ο Βαγγέλης Κασταμούλας από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του κυνηγώντας κάθε επίθεση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του κόντρα ανέμου.

Δεν χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά μετά το ελεύθερο για να διασπαστεί με δύο εξαίρετους αθλητές το Σταύρο Κανελλόπουλο του Παναθηναικού και Γίωργο Μπουλμέτη της Alfa. Μετά από μια άψογη συνεργασία των τριών δίνοντας ψυχή και καταφέρνοντας κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο συγκεκριμένο αγώνα κράτησαν μέχρι το τέλος τη διαφορά και κρίθηκε στο νήμα ο αγώνας, με τον Κασταμούλα να δείχνει για άλλη μια φορά τις ικανότητες υπέρβασεις του και να κερδίζει την πρώτη θέση στους Μάστερ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει και παρόλο που ένιωθε καλά και ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτό που κατάφερε ξεπερνούσε τα προσδοκώμενα. Επίσης είπε ότι ήταν θέλημα Θεού και παράδοση ψυχής καθώς μετά από 25 ώρες ποδηλασίας μέσα στην εβδομάδα και νηστεύοντας όλη τη Σαρακοστή κατάφερε μια τρομερή επίδοση με δύο φοβερούς συναθλητές. Ακόμα είπε ότι νίκησε τον εαυτό του και τον κόσμο που δεν πίστευε ότι με το spinning προπονείσαι. Το αφιέρωσε στα παιδιά και τη γυναίκα του που είναι ότι σημαντικότερο έχει και τα μεγαλύτερα έπαθλα του. Κλείνοντας ανέφερε ότι η Ρόδος είναι μέσα στη καρδιά του και δεν ξεχνάει ανθρώπους από τη Ρόδο που συντέλεσαν για αυτήν την μεγάλη επαγγελματική αλλά και αθλητική πορεία ως τώρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ