Εκκληση για αυτόπτες μάρτυρες απευθύνουν οι γονείς ενός τρίχρονου αγοριού που τραυματίστηκε, άγνωστο πώς, το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Μαρτίου, στον παιδότοπο του ΑΚΤΑΙΟΝ.
Ο μικρός νοσηλεύεται με εσωτερική αιμορραγία και επειδή είναι απαραίτητο για τους γιατρούς να γνωρίζουν πώς προκλήθηκε η βλάβη στο παιδί, οι γονείς απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε πώς χτύπησε το παιδί ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της μητέρας του παιδιού, κ. Εφης Χαραλαμποπούλου:
«Το Σάββατο 31 Μαρτίου ώρα 12.15 στον παιδότοπο του ΑΚΤΑΙΟΝ ο 3 ετών γιος μας έπαιζε στα φουσκωτά παιχνίδια σε φυλασσόμενο εξωτερικό χώρο όπου τα παιδιά επιβλέπονται από κοπέλες-υπαλλήλους της εταιρείας, διότι οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέρχονται σ’αυτό το χώρο. Πιθανότατα κάποιο παιδί που έπαιζε ταυτόχρονα στο χώρο αυτό, τραβώντας το παιδί μας με δύναμη από τη μπλούζα, το έριξε από το φουσκωτό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Το παιδί μας νοσηλεύεται.
Λόγω του ότι δεν είδε κάποια από τις κοπέλες-υπαλλήλους πώς ακριβώς έγινε όλο αυτό, αλλά ούτε εμείς και η ανωτέρω περιγραφή είναι αποτέλεσμα συνειρμών και επειδή έχει σημασία για το ιατρικό ιστορικό του παιδιού μας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε αν κάποιος βρισκόταν εκείνη την ώρα στην είσοδο του παιδότοπου έχοντας οπτική επαφή με τον χώρο και είδε πώς ακριβώς έπεσε με το κεφάλι το παιδί, να μας καλέσει στον αριθμό τηλεφώνου 6948808022, διατηρώντας και την ανωνυμία του αν το επιθυμεί ή να μας στείλει προσωπικό μήνυμα στο FB.
Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που το ζητάμε είναι γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον τρόπο της πτώσης και της πρώτης αντίδρασης του παιδιού μας.
Ευχαριστούμε».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ