Πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Μεγάλη Πέμπτη στο γήπεδο Κοσκινού.
Η ομάδα του Διγενή θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους του συλλόγου, πιθανότατα στις 17:00, ξυπνώντας μνήμες από το ένδοξο παρελθόν των Κοσκινιατών.
Το φιλικό παιχνίδι προγραμματίστηκε έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Μιχάλη Ψύλλου και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς, έτσι ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο οι προπονήσεις του Διγενή μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πολυήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους το Πάσχα, ενώ μέσα στην Λαμπρή εβδομάδα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον ΔΙ.ΑΣ.
Πάντως, ο Σάσα Γιόνοβιτς προπόνησε τόσο την Μεγάλη Δευτέρα όσο και χθες τους Κοσκινιάτες στο γήπεδο του συλλόγου.
Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς ο έμπειρος τεχνικός επιβράβευσε με αυτό τον τρόπο τους ποδοσφαιριστές του για την νίκη επί του πρωτοπόρου Φοίβου, δίνοντας εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Ως γνωστόν στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ο Αζίζ Κουλιμπαλί που έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ στο παιχνίδι με τον ΔΙ.ΑΣ. δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο τιμωρημένος Τσαμπίκος Ζαχαριάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ