Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ( οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου) ο Διαγόρας Βατίου θα υποδεχθεί την Δόξα Καρδάμαινας, με την αναμέτρηση εύκολα να μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της χρονιάς για τους δύο συλλόγους, καθώς μπορεί να ξεκαθαρίσει πολλά, όσον αφορά την μάχη της παραμονής.
Λόγω της γιορτής του Πάσχα το σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν παιχνίδια στην Α’ Κατηγορίας, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν προγραμματίσει ελάχιστες προπονήσεις, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο για τους Βατενούς.
Ο Γιάννης Καμπούρης δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό γι’ αυτό και προγραμμάτισε προπονήσεις σήμερα αλλά και το μεγάλο Σάββατο (οι Βατενοί προπονήθηκαν και χθες).
Τα προγράμματα θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» , με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες απουσίες, καθώς αθλητές βρίσκονται με άδεια στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για το Πάσχα.
Όλοι θα έχουν επιστρέψει στις βάση τους μέσα στην Λαμπρή Εβδομάδα, καθώς την Λαμπρή Τρίτη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του συλλόγου για το αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με την Δόξα Καρδάμαινας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ