ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνω κάτω η ΝΔ από τις δηλώσεις της Κ. Παπακώστα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κατερίνα Παπακώστα

Άνω κάτω κάνουν τη Νέα Δημο­κρα­τία δηλώ­σεις που φέρεται να έκανε η βου­λευ­τής, Κατε­ρίνα Παπα­κώ­στα, στο αυριανό φύλλο της εφη­με­ρί­δας “Ειδή­σεις”.

Η κ. Παπα­κώ­στα φέρεται να παίρνει απο­στά­σεις από την κομ­μα­τική γραμμή και να ανα­φέ­ρει πως το κόμμα πρέπει να ψηφίσει τις ελα­φρύν­σεις που προ­τεί­νει η Κου­μουν­δού­ρου ως αντί­με­τρα στα μέτρα της δια­πραγ­μά­τευ­σης με τους πιστω­τές.

“Εάν κλείσει η αξιο­λό­γηση πρέπει να απο­συρ­θεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προ­στα­τευ­θεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επι­μεί­νουμε, σε λίγο θα γίνουμε γρα­φι­κοί”, φέρεται να δηλώνει η βου­λευ­τής, που πριν λίγα λεπτά προ­χώ­ρησε σε διά­ψευση. “Συνέ­ντευξη δεν υπήρξε. Τηλε­φω­νική  επι­κοι­νω­νία  υπήρξε. Όσο  με αφορά  λει­τουργώ πάντα θεσμικά  και  στηρίζω  τις απο­φά­σεις  της ΝΔ και του Προ­έ­δρου της, συντασ­σό­μενη με την κρα­τούσα  θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιο­λό­γηση όσο και για την ανάγκη εκλογών”, σημεί­ωσε, στη δήλωσή της, η κ. Παπα­κώ­στα.

“Απο­λύ­τως ακριβές το περιε­χό­μενο της δήλωσης της κ. Παπα­κώ­στα”

Λίγο αργό­τερα, από τη διεύ­θυνση της εφη­με­ρί­δας “Ειδή­σεις” ανα­κοι­νώ­θηκε, ότι το περιε­χό­μενο της δήλωσης της κυρίας Παπα­κώ­στα, που δημο­σιεύει η εφη­με­ρίδα, είναι απο­λύ­τως ακριβές, πράγμα που αν χρεια­στεί μπορεί να απο­δει­χθεί.

capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.