Ειδήσεις

«Μηδενική Ανοχή»: Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στα γραφεία Μιχελάκη, Σημίτη κι άλλων πολιτικών

Προκήρυξη από την «Οργάνωση Μηδενική Ανοχή» έφτασε στην εφημερίδα «Ποντίκι» με το ταχυδρομείο. Στο τρισέλιδο κείμενο τα μέλη της οργάνωσης αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις κατά πολιτικών.

Η οργάνωση με την προκήρυξει:

● Αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αναλάβει στο παρελθόν την ευθύνη για τις εξής ενέργειες:

● Την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2010 στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα.

● Την έκρηξη που σημειώθηκε στο γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα στις 14 Απριλίου 2010.

● Την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011.

● Τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα γραφεία του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και της Βάσως Παπανδρέου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011.

● Την έκρηξη στο γραφείο του Κώστα Σημίτη και στο ομώνυμο ίδρυμα στις 3 Απριλίου 2012.

● Την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά στις 13 Φεβρουαρίου 2013.

● Την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Ν.Δ. Φεβρωνίας Πατριανάκου, στις 4 Ιουλίου 2013.

● Απευθύνει κάλεσμα «για αντίσταση και ανυπακοή».

● Καλωσορίζει την επιστροφή του «επαναστάτη Χριστόδουλου Ξηρού» στο αντάρτικο πόλης.

● Εκτοξεύει απειλές κατά των «παπαγάλων / δημοσιογράφων» του συστήματος.

● Αποστέλλει προειδοποίηση σε όσους τυχόν συμβάλουν (από τους πολιτικούς προϊσταμένους έως τους απλούς τεχνίτες) στη διαμόρφωση των φυλακών Δομοκού σε φυλακές «ύψιστης ασφαλείας για επαναστάτες».

Για τον υπουργό Εσωτερικών, αναφέρει συγκεκριμένα:

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2014, αφήσαμε στάχτη και αποκαΐδια στη θέση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη που βρίσκεται στην οδό Αμερικής 10, στον 4ο όροφο, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι περιττό να αναφέρουμε γιατί ο συγκεκριμένος δουλοπρεπής υπηρέτης των καπιταλιστών έγινε στόχος μας. Στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στις 8 Γενάρη 2014 η μούρη του έφτασε στο πάτωμα περιμένοντας στη σειρά να χαιρετήσει το Μπαρόζο και τα άλλα καθάρματα. Εξέχων μέλος της μαφιόζικης συμμορίας, Νο2 του Σαμαρά, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατ’ επάγγελμα συκοφάντης των κοινωνικών αγώνων, βασικός συνεργός στα εγκλήματα των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων.
Δεν ξεχνάμε ποτέ την συμμετοχή ΚΑΝΕΝΟΣ στο καθεστώς εκμετάλλευσης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της οργάνωσης, το οποίο φέρει τον τίτλο «Περί Βίας»:

«Βία είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, οι μίζες του κεφαλαίου στα πιόνια που λέγονται πολιτικοί, οι αγοραπωλησίες και συγχωνεύσεις τραπεζών εις βάρος του λαού, οι κατασχέσεις κατοικιών, το κομμένο ρεύμα σε ανέργους, οι άστεγοι στους δρόμους.
Βία είναι το κλείσιμο νοσοκομείων και κέντρων υγείας στην επαρχία, το ρημαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα με ελλείψεις προσωπικού σε σχολεία και πανεπιστήμια.
Βία είναι οι αυτοκτονίες χιλιάδων μέχρι τώρα, οι νεκροί από τα μαγκάλια και τα τζάκια, οι υποσιτισμένοι μαθητές, οι άποροι άρρωστοι που πεθαίνουν έξω από τα νοσοκομεία παρακαλώντας να τους δεχθούν.
Βία είναι η κατάργηση των εργατικών και εργασιακών δικαιωμάτων τα οποία κερδήθηκαν με αίμα και αγώνες, τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών εις βάρος των εργαζομένων και η φορολογική ασυλία τους.
Βία είναι τα εργατικά ατυχήματα, η διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, οι απολύσεις, το ξεζούμισμα των εργαζομένων, η απλήρωτη εργασία, οι ουρές στον ΟΑΕΔ, το 12ωρο για 460 €.
Βία είναι ο Ξένιος Ζεύς, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών ανά την Ελλάδα, τα άψυχα κορμιά μεταναστών στο Αιγαίο, οι νεκροί από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, τα “καθαρά χέρια” του Μιχαλολιάκου.
Βία είναι οι ξυλοδαρμοί και τα χημικά από τα ΜΑΤ απέναντι σε όποιον διαμαρτύρεται, οι παρακολουθήσεις αγωνιστών και οι προσαγωγές τους, οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός μπάτσων.
Όσο αυτή η βία θα δικαιολογείται από νόμους, διατάγματα, αποφάσεις, μνημόνια και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα υποστηρίζεται από το θεσμό της δικαιοσύνης και τα παπαγαλάκια της εξουσίας, τους δημοσιογράφους, τόσο η αντίσταση και η ανυπακοή είναι μονόδρομος.
Η απάθεια και η αναμονή για εκλογές δεν είναι λύση. Όλοι στους δρόμους με αυτοοργανωμένους αγώνες, απεργίες και καταλήψεις. Ταυτόχρονα ενισχύοντας το αντάρτικο πόλης με όποιο μέσο μπορεί ο καθένας, το ετοιμοθάνατο καθεστώς θα καταρρεύσει.

Ο καπιταλισμός δεν γίνεται καλύτερος, μόνο ανατρέπεται!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΚΡΑΤΟΣ – ΑΦΕΝΤΙΚΑ
Με αφορμή την μη επιστροφή του Επαναστάτη Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Κορυδαλλού βγήκαν πάλι οι γνωστοί αλλά και νέοι γυμνοσάλιαγκες να ξεράσουν την βλέννα τους. Το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων και των πολιτικών, σχολιαστές μαϊντανοί “ειδικοί για την τρομοκρατία” άρχισαν πάλι να βγάζουν άναρθρες κραυγές όπως τα πρωτεύοντα θηλαστικά: “Ποιοι τον άφησαν ελεύθερο, ποιος τον υποθάλπτει, τι σχέδια έχει;” και δώστου ξανά και ξανά. Χύνοντας παράλληλα το δηλητήριό τους για την Ε.Ο. 17Ν και τον ένοπλο αγώνα γενικότερα. Ταυτόχρονα θεωρίες συνομωσίας, πρακτορολογίας και ότι άλλη μαλακία κατέβει στο κεφάλι κάθε καραγκιόζη.
Ας ρωτήσει λοιπόν τον εαυτό του όποιος διαβάσει αυτό το κείμενο και ας υποβάλλει την ίδια ερώτηση στο περιβάλλον του:
Πότε αισθάνθηκε φόβο, κίνδυνο, τρόμο από τον Χριστόδουλο Ξηρό ή από οποιαδήποτε ενέργεια της 17Ν ή άλλων ανταρτών; Πότε αυτοί στράφηκαν εναντίον του; Ναι, αν διαβάσει αυτό το κείμενο κάποιος πολιτικός – υπηρέτης των καπιταλιστών, κάποιος μπάτσος – υπηρέτης των αφεντικών και συνεργάτης των φασιστών, κάποιο δημοσιογραφικό σκουλίκι, κάποια άλλη ύαινα του συμπλέγματος εκμετάλλευσης, τότε όντος έχει νιώσει φόβο και καλά θα κάνει να ανησυχεί για τα χειρότερα…

Στόχος λοιπόν όλης αυτής της προπαγάνδας είναι αφενός η κατάργηση της χορήγησης αδειών σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και δεύτερον και κυριότερο η λείανση του εδάφους ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα η δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας. Εκεί προορίζεται να μεταφερθούν όσοι καταδικάστηκαν ή διώκονται για Επαναστατικές πράξεις. Να θαφτούν σε λευκά κελιά χωρίς καμιά επικοινωνία και φυσικά χωρίς την παραμικρή περίπτωση να πάρουν άδεια.

Σύντροφοι θα το επιτρέψουμε;
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Εμείς από την πλευρά θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο με το όνομα:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Σκοπός του σχεδίου είναι η απευθείας απειλή και ο άμεσος εκβιασμός όλων όσων συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του πλάνου ανακατασκευής των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Από τους πολιτικούς προϊστάμενους και τα ερπετά της Ε.Κ.Α.Μ. ως τον απλό τεχνίτη που θα συμβάλλει στην ανύψωση του φράκτη, όλοι θα πρέπει να νιώσουν ότι η οποιαδήποτε έστω και έμμεση συμμετοχή θα έχει γι’ αυτούς οδυνηρές συνέπειες.

Απευθύνουμε την προειδοποίηση σε δεύτερο ενικό:
ΕΣΥ που θα συμβάλλεις στην ανακατασκευή και διατήρηση των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για επαναστάτες, θα έρθεις αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών σου. ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
Στα πλαίσια αυτά, αλλά και σαν μια απόπειρα κοινής δράσης πολλών αντάρτικων ομάδων με κοινό στόχο, καλούμε όλους τους ένοπλους αντάρτες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους αναρχικούς και αριστερούς να προσυπογράψουν αυτό το με τις πράξεις τους. Έτσι μια προκύρηξη που θα αναλαμβάνει την ευθύνη για κάποια ενέργεια θα μπορεί να εντάσεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του σχεδίου Επαναστατικό Κάλεσμα. Στόχος είναι ο άμεσος εκβιασμός της κυβερνητικής συμμορίας ώστε να ακυρώσει το σχέδιό της.

Σύντροφοι δεν γίνεται να περιμένουμε την επανάσταση για να ελευθερώσουμε τα φυλακισμένα αδέρφια μας. Ας δράσουμε όλοι μαζί τώρα. Οι εξουσιαστές είναι ενωμένοι απέναντί μας. Εμείς;
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την εκστρατεία πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι οι φυλακισμένοι. Αρραγές μέτωπο μέσα και έξω από τις φυλακές. Προσυπογράφουμε κάθε κάλεσμα για την ενότητα των επαναστατών. Περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Οι επαναστάτες του καφέ, του πληκτρολογίου και του καναπέ ας φτύσουν τα μούτρα τους στο καθρέφτη.

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2014, αφήσαμε στάχτη και αποκαΐδια στη θέση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη που βρίσκεται στην οδό Αμερικής 10, στον 4ο όροφο, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι περιττό να αναφέρουμε γιατί ο συγκεκριμένος δουλοπρεπής υπηρέτης των καπιταλιστών έγινε στόχος μας. Στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στις 8 Γενάρη 2014 η μούρη του έφτασε στο πάτωμα περιμένοντας στη σειρά να χαιρετήσει το Μπαρόζο και τα άλλα καθάρματα. Εξέχων μέλος της μαφιόζικης συμμορίας, Νο2 του Σαμαρά, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατ’ επάγγελμα συκοφάντης των κοινωνικών αγώνων, βασικός συνεργός στα εγκλήματα των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων.
Δεν ξεχνάμε ποτέ την συμμετοχή ΚΑΝΕΝΟΣ στο καθεστώς εκμετάλλευσης.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις
Καλώς ορίζουμε τον Χριστόδουλο Ξηρό και πάλι στο αντάρτικο πόλης.

ΥΓ.: 4 εκατομμύρια μπουνιές, κλωτσιές και σφαίρες στα μούτρα σας

Οργάνωση Μηδενική Ανοχή»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου