Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους

Τη Δευτέρα ο Υγρός Στίβος Ρόδου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισα μέσα στο 2022.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση σε μια ζεστή τελετή, η οικογένεια του Υγρού Στίβου Ρόδου έκοψε την πατροπαράδοτη πίτα και βράβευσε τους καλύτερους και τις καλύτερες του 2022, στο μπλέ παλατάκι του Αpollo Beach που για άλλη μια φορά έλαμψε, όπως σε κάθε εκδήλωση που φιλοξενεί.
Μετά από την αναδρομή των αθλητικών γεγονότων του 2022, όπου ο Υγρός Στίβος Ρόδου είχε πολλές εσωτερικές αλλά και Πανελλήνιου βεληνεκούς διακρίσεις, η σεμνή εκδήλωση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις σχετικά με το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς και τους στόχους για το 2023.
Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των παιδιών που ξεπέρασαν τον εαυτό τους, την αγωνιστική χρονιά που μόλις έκλεισε ημερολογιακά και ήταν πολλοί αυτοί, με τα κορυφαία βραβεία να καταλήγουν στην ομάδα πόλο Γυναικών, στους Μικαέλλα Καλαμαρά, Γιάννη Κωνσταντίνου, Γιώργο Κόγκα, Γιάννη Τζώρτζη, Δημήτρη Γεωργαρά, Γιάννη Γκόνο, Αντώνη Γκόνο, Μαρία Κολιάδη, Σοφία Κολιάδη, Άννα Βενέτη, Αναστασία Δεληγιαννάκη (Ταλέντα 2022), Μisha Artemov, Φανούρη-Δημήτρη Χαρκιανάκη, Κατερίνα Γιωργά, Μυρτώ Σαραγά, Κατερίνα Καλαμαρά, Μαρκέλλα Κάππου-Σωτρίλλη, Μαρία Σαραγά, Παρασκευή Αργυρού, Ιόλη Σαραγά (Προοδευμένους Κολυμβητές 2022), Φλώρα Αργυρού (Τριαθλήτρια 2022) , Στέλιο Βεϊσάκη (Τριαθλητή 2022), (Βελτιωμένους Πολίστες για το 2022) Αντώνη Μπαλλάκη και Παναγιώτη Σπόργιτα, (Καλύτερους Κολυμβητές του 2022) Στέλιο Βεϊσάκη και Κατερίνα Σαρή, (Πολίστριες του 2022) Σιμέλα Κακούλη και Κατερίνα Σαρή, (Υπεραθλήτρια του 2022) Κατερίνα Σαράντη και (Αθλητή του 2022) Στέλιο Βεϊσάκη.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας με τους τυχερούς των φλουριών να κερδίζουν πλούσια δώρα και τις ευχές όλων για μια χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες για όλους.
Η ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου παρουσίασε την ελπιδοφόρα ομάδα των προαγωνιστικών κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 9-10-11-12 ετών καθώς και τις μετεγγραφές που θα πλαισιώσουν τις ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών στα πρωταθλήματα Γ’ και Β’ Κατηγορίας αντίστοιχα, ενώ η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης θα θέσει προσεχώς τους άμεσους στόχους της λόγω αντικειμενικών ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.
Η εκδήλωση έκλεισε με την καθολική έκφραση της ευγνωμοσύνης και των ευχαριστιών προς τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιάζεται και ένα θερμό χειροκρότημα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου