Ρεπορτάζ

Ελληνική Αστυνομία: 28 παραβάσεις των μέτρων του κορωνοϊού στην Ρόδο το τελευταίο τριήμερο

28 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού βεβαίωσαν οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου το τριήμερο από 31 έως 2 Ιανουαρίου 2021.
Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία διενεργήθηκαν 1182 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από πεζούς, 2 για την τήρηση αποστάσεων και μια παράβαση για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καρπάθου.
Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθήμερη σφράγιση της επιχείρησής του.
Σε ό,τι αφορά την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου (Κω) στο ίδιο ως άνω διάστημα διενεργήθηκαν 698 ελέγχοι και βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για μη χρήση μάρκας και μια παράβαση της απαγόρευσης μουσικής σε κατάστημα. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθήμερη σφράγιση του καταστήματος.
Στις Κυκλάδες διενεργήθηκαν 715 έλεγχοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου