Νωρίτερα πρόκειται να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου και τον Ιπποκράτη. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει στις 13:00 αντί για τις 17:00, προκειμένου να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά η κωακή ομάδα και να επιστρέψει έγκαιρα στη βάση της. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Κ.Α.Ο. Κορίνθου- Α.Σ. Ιπποκράτης Κω για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 07/01/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 13.00, στο Δ.Α.Κ. Κορίνθου».
Εξάλλου, η προετοιμασία του Ιπποκράτη Κω συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μετά το εορταστικό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Χάρης Κουλουριώτης, η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Κ. έχει μπει στην τελική της ευθεία. Το ζητούμενο για τον Ιπποκράτη είναι να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο μακριά από την έδρα του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κ.Α.Ο. Κορίνθου. Μέχρι στιγμής, οι Κώοι δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα τους και ένα πολύ κακό στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Αν θέλουν όμως να διεκδικήσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση, θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους μακριά από το κλειστό γυμναστήριο της Κω. Η πρώτη θέση στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής είναι «καπαρωμένη» ήδη από τον πολύ ισχυρό σε όλους τους τομείς Ιωνικό Νικαίας, ενώ για τη δεύτερη που οδηγεί στην Α2 θα γίνει μεγάλη «μάχη», αφού οι μνηστήρες είναι πάρα πολλοί. Ο Ιπποκράτης βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην Κόρινθο θα επιδιώξει να κάνει καλό «ποδαρικό», ξεκινώντας με νίκη το 2018.
ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΡΕΦΕΡΙ
Οι Αθηναίοι Ζαχαρίας Τσαχάκης (Α1 Εθνικής) και Ιορδάνης Ορφανός (Α2 Αττικής) θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι ανάμεσα στον Κ.Α.Ο. Κορίνθου και τον Ιπποκράτη Κω την Κυριακή (13:00).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(07/01):
Κόρινθος (13:00): Κ.Α.Ο. Κορίνθου- Ιπποκράτης Κω
(Τσαχάκης- Ορφανός Ι./ Τρίγκα)
Γ. Γεννηματάς (17:00): Πρωτέας Βούλας- Α.Ε.Ν. Κηφισιάς
(Μαραμής- Πολυχρόνης/ Βιδάλης)
Στ. Καλαϊτζής (17:00): Πανερυθραϊκός- Πανελευσινιακός
(Καλογερόπουλος Φ.- Κονταρτάτος/ Ζερδεβάς)
Μετς Α’ (17:00): Παγκράτι- Ίκαρος Νέας Σμύρνης
(Μπούκας- Αναστασίου/ Ντίνος)
Δύο Αοράκια (17:00): Ηράκλειο- Ιωνικός Νικαίας
(Λογοθέτης- Ντάνος/ Μπορμπαντωνάκης)
Μάνδρα (17:00): Μανδραϊκός- Δάφνη Δαφνίου
(Στρέμπας- Τσολάκος/ Ελευθεριάδης)
Ζωγράφου (17:00): Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου- Α.Ο. Τρίτων
(Μηλαπίδης- Φασόλης/ Πετράκης Μ.)
Στ. Βενέτης (17:00): Διαγόρας Δρυοπιδέων- Γ.Σ. Κορωπίου
(Καραβίτης- Παπαφωτίου/ Τεφτίκης)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ