Δυναμικά ξεκίνησε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ο ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Οι «τοξοβόλοι» επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών της «δσπορ», απέκτησαν τον αλβανικής καταγωγής αριστερό οπισθοφύλακα Ρόλαντ Κόλα, τον Γάλλο επιθετικό Στεφάν Λεματαγιέ και τον τερματοφύλακα Άγγελο Χειμωνέττο.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει με τον σύλλογο και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τους «τοξοβόλους» να επισημοποιούν τις μετεγγραφές τους με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ρόναλντ Κόλα, Στεφάν Λεματαγιέ και Άγγελο Χειμωνέττο .
Ο Ρόναλντ είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Πύδνα Κίτρους, τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας , τον Αιγινιακό κ.α.
Ο Στεφάν Λεματαγιέ είναι 25 ετών έχει ύψος 1,84μ και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Ο Άγγελος μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφει στην ομάδα μας όπου μαζί με τον Αποστόλη Ανδρούτσο αποτελούν το καλύτερο δίδυμο για την διαφύλαξη της εστίας της».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ