Τοπικές Ειδήσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ρόδου από τον Σύλλογο Γονέων του δημοτικού σχολείου Γενναδίου

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γενναδίου αποφάσισε στη γενική του συνέλευση να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμο Ρόδου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Σκοπός είναι να παραδοθούν δύο υπομνήματα αιτημάτων στην δημοτική αρχή. Με το πρώτο υπόμνημα ζητάμε να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο οι σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικού και επιστημονικού προσωπικού που αντιμετωπίζει το σχολείο μας. Επίσης ζητάμε από το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει τα αιτήματα μας προς την κυβέρνηση που είναι:

· Πρόσληψη μόνιμου ψυχολόγου και μόνιμου κοινωνικού λειτουργού για το σχολείο μας.

· Την άμεση μόνιμη πρόσληψη τριών δασκάλων, προκειμένου να σπάσουν τρεις τάξεις με μεγάλο αριθμό μαθητών (στο σχολείο μας υπάρχουν τρεις κενές αίθουσες).

· Να έρχεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο σχολείο κάθε εβδομάδα για να κάνει τεστ στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

· Την πρόσληψη σχολικού ιατρού

Με το δεύτερο υπόμνημα ζητάμε να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο να εντάξει στο τεχνικό πρόγραμμα του 2022 την ανέγερση νέου σύγχρονου νηπιαγωγείου στο Γεννάδι. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζητάμε ο δήμος να πράξει το αυτονόητο και παίρνουμε συνεχώς αόριστες υποσχέσεις, ζητάμε επιτέλους να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο την ανέγερση νέου νηπιαγωγείου.

Καλούμε τους γονείς τους σχολείου μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση αυτή. Καλούμε επίσης και άλλα ΔΣ συλλόγων γονέων να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή παραδίδοντας τα δικά τους ιδιαίτερα αιτήματα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου