Έναν πολύ πιο φιλικό και λειτουργικό χώρο θα βρουν οι ποδοσφαιριστές της Χάλκης με την επιστροφή τους στις προπονήσεις.
Το lockdown έδωσε στη διοίκηση του σωματείου τον χρόνο να «τρέξει» με την άνεσή της τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του αθλητικού κέντρου, που διατηρεί στην περιοχή της Παστίδας, με τους παίκτες της ομάδας να αναγνωρίζουν την προσπάθεια και να την επικροτούν μέσα από την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν. Αναλυτικά:
«Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Χάλκης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση του συλλόγου για τα έργα που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στο γήπεδό μας. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι άνθρωποι της διοίκησης καταβάλουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να αναβαθμίσουν την ποιότητα άθλησης, αλλά και τη λειτουργικότητα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, προσφέροντάς μας ιδανικές συνθήκες, που όμοιές τους δύσκολα συναντάς στα Δωδεκάνησα!».
Υπενθυμίζεται, πως η ανανεωμένη ομάδα της Χάλκης συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας με στόχο όχι μόνο να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου, αλλά και να δημιουργήσει τις βάσεις για περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.
Στα δύο παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει, το συγκρότημα του Γιάννη Τζουανάκη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Θύελλας Πυλώνας με 4-1 και του Α.Ο. Φαληρακίου εντός, με το εντυπωσιακό 10-0.
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Χάλκη θα δοκιμαστεί στην Κάλαθο από τον τοπικό Ταξιάρχη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ