ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός στο Ταχυδρομείο από ύποπτο δέμα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ταχυδρομείο

Ανά­λο­γο πε­ρι­στα­τι­κό με εκεί­νο στην Τρά­πε­ζα της Ελ­λά­δος τον πε­ρα­σμέ­νο μήνα, συ­νέ­βη σή­με­ρα το πρωί στο Τα­χυ­δρο­μείο.

Συ­ναλ­λασ­σό­με­νοι, οι οποί­οι πήγαν στο Τα­χυ­δρο­μείο, λίγο πριν αυτό ανοί­ξει, βρή­καν ένα δέμα, σε μορφή σω­λή­να, στην εί­σο­δο.

Ει­δο­ποι­ή­θη­κε η αστυ­νο­μία και στή­θη­κε επι­χεί­ρη­ση, προ­κει­μέ­νου να ερευ­νη­θεί τι ακρι­βώς συμ­βαί­νει και τι πε­ριέ­χει.

Τε­λι­κά απε­δεί­χθη, ότι το δέμα ήταν εκεί αφη­μέ­νο από κά­ποιον, προ­κει­μέ­νου να το βρουν οι υπάλ­λη­λοι και να στα­λεί στον προ­ο­ρι­σμό του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.