ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Πολιάς αντί Αρχοντούλη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΛΙΑΣ- ΦΟΙΒΟΣ

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19 του Διαγόρα, ενόψει της αγω­νι­στι­κής περιό­δου 2021-2022.

Ο Γιάννης Αρχο­ντού­λης απο­τε­λεί παρελ­θόν από τον πάγκο των Νέων του «γηραιού» λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σεων, με τους «κυα­νέ­ρυ­θρους» να προ­χω­ρούν στην πρό­σληψη του Μιχάλη Πολιά.

Στην σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε, ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Δια­γό­ρας 1905 ανα­κοι­νώ­νει ότι νέος προ­πο­νη­τής στην ομάδα Κ19 είναι ο κ. Μιχάλης Πολιάς. Ο μέχρι πρό­τι­νος προ­πο­νη­τής κ. Γιάννης Αρχο­ντού­λης εξέ­φρασε την αδυ­να­μία του να συνε­χί­σει να προ­σφέ­ρει τις υπη­ρε­σίες του στον ‘’γηραιό’’, για καθαρά επαγ­γελ­μα­τι­κούς λόγους.

Η ΠΑΕ εύχεται στον κ. Πολιά καλή επι­τυ­χία στο έργο του και στον κ. Αρχο­ντούλη, καλή τύχη και καλή συνέ­χεια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.