Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Η στιγμή που θα αναλάβουμε τη χώρα πλησιάζει

Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ευρωαραβική Σύνοδο, διευκρινίζοντας ότι η επιμονή για πρόωρες εκλογές και πολιτική αλλαγή δεν απορρέει από κάποια υπέρμετρη φιλοδοξία, προσωπική ή των συνεργατών του, αλλά από την κρισιμότητα των περιστάσεων.

«Εμείς ξέρουμε πως θα ξαναβάλουμε τη χώρα μπροστά, πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις. Ειδικά η προσέλκυση επενδύσεων θα τελεί υπό την δίκη μου στενή παρακολούθηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ για να προσθέσει: «Η Ελλάδα, επί των ημερών μας, θα είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας».

Για να τα κάνουμε όλα αυτά, διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης χρειάζεται αξιοπιστία, και επί των ημερών μας αυτό θα το βάλουμε σε πρώτη προτεραιότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ακόμη ότι το κράτος προκάλεσε το πρόβλημα στις τράπεζες, και συμπλήρωσε ότι έχει καθυστερήσει πολύ η λύση στο θέμα των «κόκκινων» δανείων. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα αλλάξει και το κράτος και θα γίνει πιο αξιόπιστο.

Πηγή: reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου