Με… πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Θεολόγου Τσιφτσίδη για το μεγάλο ποδηλατικό εγχείρημα, που έχει βάλει στόχο.
Ο νεαρός αθλητής θα πραγματοποιήσει ένα 24ωρο ποδηλατικό challenge χωρίς στάση στην Κω, διεκδικώντας την είσοδό του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αλλά και για να καταχωρήσει την Κω ως το νησί του ποδηλάτου.
Το εγχείρημα του Θεολόγου Τσιφτσίδη αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.
Αξίζει να αναφέρουμε την ανάρτηση του νεαρού αθλητή, στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είναι η ακόλουθη:
«Φτάνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τεράστιο εγχείρημα!
Εγχείρημα που σκοπό έχει να δείξει την δύναμη την αγάπη και την όρεξη για ζωή που έχουμε εμείς οι νέοι!
Μέσα από την εικοσιτετράωρη συνεχόμενη ποδηλασία σε όλο το νησί της Κω θα αναδείξουμε όλες τις ομορφιές της Κω και τα απίθανα μέρη της!
Θα είναι επίπονο γιατί σε όλο αυτό το εικοσιτετράωρο δεν θα κατέβω καθόλου από την σέλα για καμιά φυσική ανάγκη και θα προσπαθήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ και ίσως καταφέρουμε να μπούμε στο βιβλίο Guinness και να καταχωρηθεί και επίσημα το νησί της Κω ως το νησί του ποδηλάτου!
Σαν αθλητής δίνω το δικό μου αγώνα για το καλό του τόπου και για τους νέους ανθρώπους όπου όλο και περισσότεροι νέοι απομακρύνονται από το στίβους της ζωής και πνίγονται στους στίβους του θανάτου (ιντερνετική εξάρτηση, παχυσαρκία, ψυχοσυναισθηματικοί εγκλωβισμοί, ναρκωτικά…) γιατί τα λόγια μόνο, αλλαγές δεν φέρνουν και μόνο με σκληρή δουλειά και μόχθο καταφέρνουμε τους στόχους μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ