Το παρκέ του Βενετοκλείου «πάτησε» για πρώτη φορά το απόγευμα της Τετάρτης το Ροδίων Άθλησις. Την δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας της η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη μπήκε στο κλειστό του Βενετοκλείου, για να προπονηθεί, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στο τέλος ασκήσεις ενδυνάμωσης και βάρη. Το απόγευμα της Πέμπτης οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας, προπονήθηκαν και πάλι στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Εξάλλου, αύριο στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η κλήρωση της Α2 Ανδρών για τον 1ο όμιλο, καθώς δε βρέθηκε αντικαταστάτης για τον ΣΦΠ Χανίων που αποχώρησε, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί με δέκα ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 1ος Όμιλος περιλαμβάνει τους: ΑΟ Παλλήνη, Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ΟΦΗ, ΟΠΕΡ, ΑΟ Μυτιλήνης, Πανιώνιο, Μίλωνα, Πανελλήνιο, ΑΟ Πολιτείας και Ροδίων Άθλησις, με το τελευταίο να μαθαίνει το νέο του πρόγραμμα για την φετινή σεζόν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ