Στην πρώτη του μετεγγραφή, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του για την σεζόν 2020-2021 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας απέκτησαν τον 23χρονο αμυντικό Άγγελο Κόττορο που στην περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Ο.Φ. Ιστρίου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο νεαρός αμυντικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς έχει αγωνιστεί στον Ορφέα και στο παρελθόν, γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις από τον σύλλογο.
Η διοίκηση συναντήθηκε με τον Άγγελο Κόττορο, ο οποίος υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τους «ερυθρόλευκους» να επισημοποιούν την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού Άγγελου Κόττορου, ο οποίος στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ο.Φ. Ιστρίου.
Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, καθώς αγωνίστηκε στον Ορφέα, στο πρόσφατο παρελθόν και θα είναι στην διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Μαθιού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Άγγελο στις τάξεις της ομάδας μας και του εύχεται μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ