Αθλητικά

Bowling: Strike στον κορωνοϊό

•Την Τρίτη 7 Ιουλίου θα γίνουν οι πρώτοι διαδικτυακοί αγώνες επίδειξης Bowling Special Olympics, σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος το οποίο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF) τα Special Olympics Hellas στέκονται με δύναμη και αποφασιστικότητα πάντα κοντά στους αθλητές τους.
Στοχεύοντας στην εύρεση λύσεων για να κρατούν την κοινότητα των αθλητών τους ενωμένη, αξιοποιούν την τεχνολογία, δίνουν επιλογές, δημιουργούν διεξόδους και διοργανώνουν τους πρώτους «Διαδικτυακούς Αγώνες Επίδειξης Bowling».
Την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 11:00, σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κω, την Κάλυμνο και την Ρόδο, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα αγώνες Bowling οι οποίοι θα μεταδοθούν διαδικτυακά από την σελίδα των Special Olympics Hellas στο Facebook και το κανάλι στο YouTube.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές με νοητική αναπηρία από το Προπονητικό Πρόγραμμα Special Olympics Κως και τις τοπικές ομάδες Special Olympics Καλύμνου και Ρόδου.
Οι πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling «Strike στον κορωνοϊό» διοργανώνονται με την συνεργασία του Προπονητικού Προγράμματος Special Olympics Κως και του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου ΚΩ.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές ΑμεΑ από το Κέντρο «Ελπίδας» Ρόδου, το ΚΔΑΠ- ΜΕΑ Καλύμνου και το Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω.
Ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας που θα βρεθεί κοντά στους αθλητές στην Κω δηλώνει σχετικά:
«Εν μέσω του κορωνοϊού οι αθλητές μας υποχρεώθηκαν να απέχουν από τις αγαπημένες τους αθλητικές δραστηριότητες.
Από την πλευρά μας ακολουθήσαμε πιστά, ως οφείλαμε, τους περιορισμούς αλλά ταυτόχρονα προβήκαμε στο σχεδιασμό λύσεων που θα τους έφερναν κοντά παρά τις δυσκολίες. Συνεχίζουμε ακούραστα το έργο μας έχοντας ως προτεραιότητά μας την δική τους πολύτιμη και δημιουργική καθημερινότητα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου