Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του και θα ενισχύσει τον Φοίβο στην σεζόν 2018-2019 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον Αντώνη Θεοδοσίου , ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους Κρεμαστενούς στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Το πρωί της Τρίτης οι δύο πλευρές είχαν το τελικό ραντεβού, όπου έφτασαν σε συμφωνία, με τον έμπειρο μεσοαμυντικό να υπογράφει την επέκταση της συνεργασίας του.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ικανοποίησε τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, καθώς η παραμονή του Αντώνη Θεοδοσίου θεωρείτο κομβική στον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι Κρεμαστενοί επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Θεοδοσίου, όπως και με τον φροντιστή της ομάδας Στεφανή Βασιλώττο, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδοσίου για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Επίσης ανακοινώνουμε ότι ο Στεφανής Βασιλώττος παραμένει φροντιστής και πιστός στρατιώτης της ομάδας μας και για την σεζόν 2018-2019».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ