Η ΕΠΣΔ θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις της για την διαμόρφωση του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, μετά την- όπως όλα δείχνουν- απόφαση του Άγιου Ισιδώρου να δηλώσει συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία και όχι στην Α’ όπως είχε δικαίωμα.
Το θέμα αφορά τον αριθμό των ομάδων του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου της σεζόν 2018-2019, που μετά και την απόφαση του Αγίου Ισιδώρου, είναι 15 αυτές που έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή.
Στην επόμενη συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, θα αποφασίσει αν άλλος σύλλογος της Β’ Κατηγορίας θα προβιβαστεί στην Α’ ή το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες ( επομένως θα υπάρχει ένα ρεπό για τους συλλόγους).
Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει και άλλος σύλλογος που σκέφτεται να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπως έχει δικαίωμα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι 15 ομάδες που δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε. Κατταβιάς, Άρης Αρχαγγέλου, ΔΙ.ΑΣ., Α.Ε. Κω, Ορφέας , ΑΕΡΑ, Α.Σ. Ρόδος, Απόλλωνας Καλυθιών, Διαγόρας Βατίου, Καλυμνιακός, Ηρακλής Μαριτσών, Διγενής Κοσκινού, Κλεάνθης Παραδεισίου, Κλεόβουλος Λίνδου και Ποσειδώνας Καρπάθου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ