Απίστευτους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, χθες βράδυ στην έκατκτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA για το δημοψήφισμα με την Όλγα Τρέμη. Οι καλεσμένοι ξέφυγαν τόσο πολύ που η δημοσιογράφος απείλησε να φωνάξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Σύμφωνα με το newsit, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητούσε από τον κ. Κατρούγκαλο να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου ο οποίος είπε τα περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό. Τότε έλαβε την απάντηση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
«Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος…» του είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ανταπάντησε πολλές φορές ο κ. Κατρούγκαλος: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές».
«Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. Δεν ντρέπεσαι λίγο», του είπε ο κ. Λοβέρδος.
Όταν προσπάθησε να παρέμβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης λέγοντας στον κ. Κατρούγκαλο: «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός;» έγινε μεγαλύτερη χάβρα. Τότε με χιούμορ η Ολγα Τρέμη προσπαθώντας να τους ηρεμήσει όλους είπε: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ